Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum s-a modificat, în 2015, venitul inspectorului DJST Constanţa Dumitriţa Jigoreanu (document)

ro

16 Jan, 2017 00:00 2244 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Dumitriţa Jigoreanu, inspector clasa I, grad principal, la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, şi-a depus declaraţia de avere şi pe cea de interese aferente anului 2015 pe 8 mai 2016. Angajatul DJST Constanţa a menţionat în document un apartament şi un autoturism, datele fiind aceleaşi ca pe 2014. Locuinţa se află în Constanţa, are suprafaţa de 54 de metri pătraţi şi a fost dobândită în anul 1987, prin cumpărare. Coproprietari sunt Dumitriţa Jigoreanu şi Eugen Jigoreanu (soţul acesteia), cota-parte fiind 1/2. Autoturismul, o Skoda Octavia Tour, are anul de fabricaţie 2008 şi a fost achiziţionat prin cumpărare.
 
La rubrica „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, sunt trecute următoarele sume, ca venituri anuale încasate: 17.593 de lei brut - salariul Dumitriţei Jigoreanu de la DJST Constanţa (Serviciul Contabilitate); 4.000 de lire - sumă încasată de Eugen Jigoreanu de la Nedcom Shipping pentru „reparaţii navale“. În declaraţia de pe anul 2014 au fost declarate valorile: 17.463 de lei brut - salariul Dumitriţei Jigoreanu de la DJST Constanţa; 3.000 de dolari şi 2.000 de lire - sume încasate de Eugen Jigoreanu de la Nedcom Shipping pentru „reparaţii navale“; 450 de lei - sumă primită de Dumitriţa Jigoreanu de la DJST Constanţa, ca „premiere activitate sportivă“.

Nici pe 2014, nici pe 2015, inspectorul DJST nu a declarat interese.
 
Sursa foto: google maps
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese pe anul 2015 ale inspectorului DJST Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii