Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce avere debutează în CJ Constanţa Marcel Savlovschi (ALDE), „întreţinut“ de soţie (document)

ro

29 Jul, 2016 00:00 3230 Marime text
 

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Scrutinul din 5 iunie a adus modificări în structura Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), unii dintre aleşi fiind la prima experienţă de acest gen. A trecut ceva timp de la constituirea CJC (22 iunie anul curent), iar la această dată pe site-ul instituţiei sunt postate, în sfârşit, toate declaraţiile de avere şi cele de interese ale consilierilor judeţeni.
 
Printre noile apariţii în CJC se numără şi consilierul judeţean ALDE Marcel Savlovschi.

Debutul său în administraţia publică judeţeană a impus şi completarea declaraţiei de avere şi a declaraţiei de interese. Aşa am constatat faptul că Marcel Savlovschi deţine un teren forestier, în localitatea Perişani, judeţul Vâlcea, moştenit de soţie, un apartament în municipiul Constanţa şi două autoturisme - un Matiz (fabricat în anul 2005) şi un Chevrolet Aveo (fabricat în anul 2007). Spre deosebire de alţi aleşi, consilierul judeţean ALDE nu a investit în bijuterii, plasamente, dar nici nu a strâns bani în conturi sau depozite bancare. Totuşi, în acest an, Marcel Savlovschi s-a încumetat să ia un credit bancar în valoare de 192.546 de lei, termenul scadent fiind anul 2036.
 
Cât priveşte veniturile realizate de familia Savlovschi, în anul fiscal precedent, acestea s-au ridicat la 62.425 de lei, cea mai mare parte, deşi consilierul judeţean ALDE deţine funcţia de director general al SC JTA Trans Group, reprezentând aportul financiar al soţiei, care lucrează în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ Constanţa şi la clinica privată Medical Analysis. 
 
Dacă în declaraţia de avere a consilierului judeţean ALDE Marcel Savlovschi am găsit câteva informaţii, declaraţia sa de interese este goală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii