Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere şi ce interese are preşedintele Secţiei a II-a Civile a Tribunalului Constanţa, Iulia Cărbune Cosac (documente)

ro

18 Apr, 2016 00:00 2155 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Începând cu data de 7 aprilie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor şi vicepreşedinţilor instanţelor de judecată din municipiu. Astăzi, vorbim despre preşedintele Secţiei a II-a Civile a Tribunalului Constanţa, Iulia Cărbune Cosac.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, din data de 8 iunie 2015, Iulia Cărbune Cosac deţine, împreună cu soţul, Vasile Cărbune Cosac, o casă de vacanţă în satul Anieş, comuna Maieru, judeţul Bistriţa-Năsăud, dobândit în 2006, prin „regie proprie“. Soţul său mai deţine jumătate dintr-un teren intravilan de 500 mp în satul Anieş, dobândit prin moştenire. Iulia Cărbune Cosac mai are trecut în declaraţia de avere un autoturism Suzuki SX4, fabricat în 2007, dobândit prin cumpărare.
 
La capitolul „active financiare“ magistratul are un depozit bancar la BRD în valoare de 92.950 de lei, deschis în anul 2006. Soţul acesteia, Vasile Cărbune Cosac, are, de asemenea, un depozit bancar tot la BRD, în valoare de 50.000 de lei, deschis în 2015.
 
În ceea ce priveşte veniturile, magistratul Iulia Cărbune Cosac menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat un salariu de 147.557 de lei de la Tribunalul Constanţa, iar soţul său a avut un salariu de 174.903 lei, tot de la Tribunalul Constanţa.
 
Potrivit propriilor consemnări, preşedintele Secţiei a II-a Civile a Tribunalului Constanţa nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ pot fi citite integral declaraţiile de avere şi de interese ale Iuliei Cărbune Cosac.
 
Emilia Cezara CREŢU este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii