Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere şi ce interese are preşedintele Judecătoriei Mangalia, Cristian Anton David (documente)

ro

26 Apr, 2016 00:00 4422 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Începând cu data de 7 aprilie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor şi vicepreşedinţilor instanţelor de judecată din municipiu. Astăzi, vorbim despre preşedintele Judecătoriei Mangalia, Cristian Anton David.
 
Conform celei mai recente declaraţii de avere, din 22 mai 2015, magistratul Cristian Anton David deţine un autoturism Volkswagen Passat, fabricat în 2006, dobândit prin „contract de vânzare-cumpărare”. Soţia judecătorului, Simona David, figurează ca fiind titularul unui teren intravilan de 700 mp în satul 2 Mai, comuna Limanu, judeţul Constanţa, dobândit în 2014, prin moştenire, şi al unei case de locuit de 120 mp, tot la 2 Mai, dobândită în 2014, tot prin moştenire.
 
În ceea ce priveşte datoriile, Cristian Anton David are un credit la BRD, în valoare de 23.000 de lei, contractat în 2006, scadent în 2016.
 
La rubrica dedicată veniturilor, magistratul Cristian Anton David menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat în calitate de judecător un salariu de 133.863 de lei de la Tribunalul Constanţa, iar soţia sa, pentru activitatea de consilier juridic la Primăria Limanu, a obţinut un salariu „conform fişei fiscale”.
 
Conform propriei declaraţii, preşedintele Judecătoriei Mangalia, Cristian Anton David, nu are interese.
 
În secţiunea „Documente” pot fi citite integral cele două declaraţii ale lui Cristian Anton David.
 
Emilia Cezara CREŢU este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii