Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Iolanda Ivanciu, consilier la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa (documente)

ro

25 Nov, 2015 00:00 2678 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, cotidianul ZIUA de Constanţa vă prezintă averea consilierului Iolanda Ivanciu, de la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Constanţa. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completată în luna mai 2015 şi postată pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Integritate, Iolanda Ivanciu menţionează că deţine un apartament de 25,9 mp, cumpărat în anul 2014. Consilierul nu are terenuri agricole intravilane sau extravilane. De asemenea, printre bunuri nu se regăseşte niciun mijloc de transport.
 
În declaraţia de avere a consilierului nu regăsim bunuri sub formă de metale preţioase, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul naţional sau universal a căror valoare depăşeşte 5.000 de euro. De asemenea, nu sunt menţionate conturi bancare sau alte plasamente şi investiţii.
 
În anul fiscal 2014, Iolanda Ivanciu a câştigat suma de 18.912 lei de la Direcţia Judeţeană de Cultură. La aceste venituri se adaugă suma de 504 lei - alocaţia copilului minor. Potrivit declaraţiei de interese, Iolanda Ivanciu este acţionar la SC Coremar, cu 2.632 de acţiuni.  De asemenea, se mai menţionează şi calitatea de membru al Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici.
 
În secțiunea „Documente“, puteţi consulta declarațiile de avere și de interese ale consilierului Iolanda Ivanciu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii