Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile şi interesele angajaţilor AJOFM Constanţa Inspectorul superior Luminiţa Alupoaie, un apartament şi o maşină (documente)

ro

03 Feb, 2017 00:00 1740 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Azi începem cu Luminiţa Alupoaie, inspector superior în cadrul agenţiei.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în luna iunie 2015, Luminiţa Alupoaie deţinea, în anul 2014, un apartament de 73 mp, cumpărat în anul 2001 şi situat în municipiul Constanţa. Luminiţa Alupoaie nu are terenuri, bunuri mobile, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.
 
În declaraţia de avere aferentă anului 2014 nu apar nici conturi bancare, nici credite. În anul fiscal 2014, Luminiţa Alupoaie a încasat de la AJOFM Constanţa 43.732 de lei, iar suma de 140 de lei a provenit din venituri independente. Potrivit declaraţiei de interese completate în luna iunie 2015, inspectorul superior Luminiţa Alupoaie nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
Apartamentul de 73 mp apare şi în declaraţia de avere completată în iunie 2016. De asemenea, la rubrica „Bunuri imobile“ apare un automobil Mazda, fabricat în anul 2005. În anul fiscal, 2015, Luminiţa Alupoaie a câştigat 39.009 lei de la AJOFM Constanţa.
 
Declaraţiile de avere şi de interese completate de Luminiţa Alupoaie pot fi consultate în secţiunea „Documente“. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii