Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Un teren şi două imobile, printre bunurile consilierului superior Aurora Mişcu (documente)

ro

14 Mar, 2017 00:00 2353 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale consilierului superior Aurora Mişcu. 
 
Potrivit declaraţiei de avere completată în luna iunie 2016, Aurora Mişcu deţine un teren agricol de 1,5 hectare la Poarta Albă, un apartament de 49 mp şi o casă de 210 mp. Casa a fost moştenită în anul 1984, iar apartamentul a fost achiziţionat în anul 2004.
 
În declaraţia de avere a consilierului superior Aurora Mişcu nu apare niciun automobil, dar nici terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi sau depozite bancare. La rubrica „Datorii“ este menţionat un credit bancar de 45.000 de euro, scadent în anul 2022.
 
În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2015, consilierul superior Aurora Mişcu a încasat 25.238 de lei de la AJOFM Constanţa, 62.610 lei de la Siveco, 2.560 de lei de la Firewhite Software & It şi 11.590 de lei de la Q Net. Soţul său a adus la bugetul familiei suma de 12.878 de lei. Potrivit declaraţiei de interese, consilierul superior Aurora Mişcu nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului superior Aurora Mişcu pot fi consultate în secţiunea „Documente“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii