Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa O casă şi un autoturism, deţinute de Didina Manolache (documente)

ro

09 Mar, 2017 18:31 2338 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale şefului de servicii CPFP Didina Manolache.

Conform declaraţiei de avere completată în luna mai 2016, Didina Manolache nu deţine terenuri. Are o casă în Constanţa, împreună cu Viorel Manolache, dobândită în anul 1999, prin vânzare-cumpărare. De asemenea, deţine un autoturism fabricat în 2007, dobândit tot prin vânzare-cumpărare.
 
De menţionat că nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. În altă ordine de idei, are un credit, scadent în anul 2020, în valoare de 14.000 euro. În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2015, a încasat 60.143 lei de la AJOFM Constanţa.  
 
În declaraţia de avere publicată în iunie 2015, Didina Manolache a menţionat aceeaşi casă dobândită în 1999 şi aceeaşi marcă de autoturism. Ca venituri, în anul fiscal 2014, a obţinut de la AJOFM Constanţa 33.454 lei.


În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii