Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaților AJOFM Constanța Mihai Constantin Ilinca a uitat să-și completeze declarația de avere aferentă anului 2015 (documente)

ro

07 Mar, 2017 00:00 1884 Marime text
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În mai multe ediții, vom prezenta declarațiile de avere și de interese ale angajaților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța. Continuăm astăzi cu cele ale referentului Mihai Constantin Ilinca.
 
Printre bunurile deținute de acesta, așa cum reiese din declarația de avere completată în luna iunie 2015, se numără un apartament de 32 mp, dobândit în anul 1999. Mihai Constantin Ilinca nu deține automobile, terenuri, bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro, conturi, credite sau depozite bancare.
 
În ceea ce privește veniturile realizate în anul fiscal 2014, Mihai Constantin Ilinca a încasat 26.858 de lei de la AJOFM Constanța. Potrivit declarației de interese completate în 2015, acesta nu este asociat în nicio societate comercială.
 
În ceea ce privește declarația de avere completată în luna mai a anului 2016, documentul este semnat, dar necompletat! Astfel, aici nu mai apar nici apartamentul, nici veniturile realizate în anul fiscal 2015.
 
Declarațiile de avere și de interese ale referentului Mihai Constantin Ilinca pot fi consultate în secțiunea „Documente“. 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii