Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaților AJOFM Constanța Doar o maşină deţinută de un fost consilier superior (documente)

ro

18 Mar, 2017 22:29 3243 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm cu cele ale consilierului superior Dragoş Poteleanu.
 
Aşadar, Dragoş Poteleanu deţine un autoturism marca Audi, fabricat în 2007, dobândit prin cumpărare, după cum reiese din declaraţia de avere completată în luna mai 2012. În ceea ce priveşte veniturile, a încasat 24.975 lei de la AJOFM Constanţa.

În acest context, amintim că de la AJOFM a ajuns director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa. De asemenea, amintim că, potrivit procurorilor, „în perioada 2012 - 2015, cât a deţinut funcţia de preşedinte - director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Constanţa, în repetate rânduri, inculpatul Poteleanu Dragoş şi-a condiţionat îndeplinirea atribuţiilor de serviciu de primirea unor sume de bani sau a altor foloase necuvenite. Repetabilitatea actelor infracţionale, întinderea acestora în timp (2012 - 2015), modalitatea concretă de săvârşire a infracţiunilor conturează o personalitate pentru care funcţia publică deţinută a reprezentat un instrument de care s-a folosit pentru atingerea obiectivelor sale personale“.


Declaraţiile de avere şi de interese pot fi consultate în secţiunea „Documente“.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii