Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaților AJOFM Constanța Ce consilier superior deţine două apartamente în Constanţa (documente)

ro

25 Mar, 2017 15:42 2736 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale consilierului superior Chiraţa Tănase.

Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna mai 2016, Chiraţa Tănase nu deţine terenuri, în schimb are două apartamente în Constanţa, dobândite în anul 1992, respectiv 2012, prin cumpărare. De asemenea, are un autoturism Citroen C3, fabricat în 2005. În declaraţia de avere nu apar bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.

În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2015, a încasat 57.700 de lei de la AJOFM Constanţa.  
 
În anul fiscal 2014, a încasat de la AJOFM Constanţa suma de 62.860 de lei.
 

În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii