Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Ce avere are consilierul superior Gabriela Sorinela Spătaru (documente)

ro

22 Mar, 2017 19:58 2778 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale consilierului superior Gabriela Sorinela Spătaru.

Aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2016, Gabriela Sorinela Spătaru nu deţine terenuri sau locuinţe, dar nici nu a înregistrat venituri în anul 2015.   

Consilierul superior Gabriela Sorinela Spătaru nu deţine automobile, terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, depozite sau credite bancare.

Potrivit declaraţiei de interese din anul 2015 Gabriela Sorinela Spătaru nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.

În declaraţia de avere publicată în luna iunie 2014 Gabriela Sorinela Spătaru a declarat că soţul ei deţine 50 % dintr-un apartament de 77 mp în Medgidia şi 50 % dintr-un alt apartament de 44 mp tot în Medgidia.

În plus aceasta a mai completat în aceeaşi declaraţie de avere că deţine un autoturism Skoda Fabia, fabricat în 2008, achiziţionat prin credit bancar şi un autoturism Volkswagen Pasat, an de fabricaţie 2013. La rubrica venituri, în anul 2014 consilierul superior Gabriela Sorinela Spătaru a declarat că a obţinut de la AJOFM 58.454 de lei.  

În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Gabrielei Sorinela Spătaru.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii