Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele preşedintelui Secţiei Penale din cadrul Judecătoriei Constanţa, Valentin Mihai (documente)

ro

25 Apr, 2016 00:00 3587 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Începând cu data de 7 aprilie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor şi vicepreşedinţilor instanţelor de judecată din municipiu. Astăzi, vorbim despre preşedintele Secţiei Penale din cadrul Judecătoriei Constanţa, Valentin Mihai.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere a magistratului Valentin Mihai, din 25 mai 2015, acesta nu deţine terenuri, clădiri, maşini sau alte bunuri. În schimb, are, la Raiffeisen Bank, un „cont curent salariu“ în valoare de 46.419,87 de lei, deschis în 2012. Tot la Raiffeisen Bank mai are un depozit bancar în valoare de 31.633,78 de lei, deschis în 2014.
 
În ceea ce priveşte veniturile, Valentin Mihai menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat 7.112 lei ca judecător stagiar la Tribunalul Brăila şi 62.177 de lei ca judecător la Tribunalul Constanţa. Valentin Mihai a adăugat în declaraţia de avere şi un venit din jocuri de noroc, categoria a II-a Loto 6/49, în valoare de 19.099,94 de lei.
Potrivit propriei declaraţii, preşedintele Secţiei Penale din cadrul Judecătoriei Constanţa nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ pot fi citite integral cele două declaraţii ale magistratului Valentin Mihai.
 
Emilia Cezara CREŢU este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii