Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele preşedintelui Curţii de Apel Constanţa, Sandu Gabriel Lefter (documente)

ro

07 Apr, 2016 00:00 3709 Marime text

 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Începând de astăzi, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor instanţelor de judecată din municipiu. Începem cu Sandu Gabriel Lefter, preşedintele Curţii de Apel Constanţa.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, din data de 15.06.2015, Sandu Gabriel Lefter deţine un apartament de 49 mp, situat în Constanţa şi dobândit în anul 2004, prin cumpărare, şi un autoturism marca BMW X5, din 2004, dobândit tot prin cumpărare. La capitolul active financiare, judecătorul are un depozit bancar la BRD-GSG, deschis în anul 2012, în valoare de 25.753 de euro, şi un credit la aceeaşi bancă, contractat în anul 2004, scadent în anul 2024, în valoare de 9.997 de dolari.
 
În ceea ce priveşte veniturile, Sandu Gabriel Lefter menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat din salariul de judecător 155.071 de lei, în timp ce soţia sa, tot judecător, a obţinut venituri de 24.297 de lei din indemnizaţia AJPS Constanţa. De asemenea, la capitolul venituri mai este trecută şi alocaţia de stat de la AJPS Constanţa, în valoare de 2.880 de lei.
 
Potrivit propriilor declaraţii, preşedintele Curţii de Apel Constanţa, Sandu Gabriel Lefter, nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese ale preşedintelui Curţii de Apel Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii