Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele consilierului judeţean Florin Gavrilă, angajat al firmelor unde, până recent, a avut interese (documente)

ro

22 Jun, 2015 00:00 4444 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa au început, conform literei legii, să fie încărcate declaraţiile de avere şi de interese ale consilierilor judeţeni, pentru anul fiscal încheiat. În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere completată în anul 2015 de Florin Tudor Gavrilă, consilier judeţean din partea PNL (fost PDL).
 
Potrivit declaraţiei de avere, liberalul Florin Tudor Gavrilă, aflat la primul mandat de consilier în cadrul CJC, deţine, din anul 2002, 1/3 dintr-un teren agricol de 3,5 hectare în comuna Crucea, judeţul Constanţa, dobândit prin moştenire. La capitolul „Clădiri“, în declaraţia lui Gavrilă figurează 1/3 dintr-un apartament în Constanţa, în suprafaţă de 32 mp, dobândit de asemenea în 1996, prin moştenire, dar şi o casă de locuit, de 337 mp, cumpărată în anul 2002 împreună cu soţia.

Cât despre bunurile mobile, consilierul judeţean PDL deţine un autoturism marca Subaru Forester, fabricat în 2005, dobândit prin cumpărare. Florin Gavrilă nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, depozite bancare sau datorii.

Venituri şi interese de consilier

În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, consilierul judeţean a încasat două salarii de la Data Net SRL (1.353 de lei - probabil lunar) şi de la Data Net Servicii SRL (1.500 de lei - probabil lunar), asta după ce, în declaraţia de avere de anul trecut, menţiona doar un salariu de 6.296 de lei, de la SC Data Net SRL. De asemenea, soţia sa, Coca Gavrilă, a câştigat de la aceleaşi firme salarii în sumă de 1.307 lei, respectiv 1.200 de lei (probabil lunar), întrucât anul trecut, declara doar un salariu de 4.516 lei de la prima firmă. Desigur, alesul judeţean a încasat şi o indemnizaţie de la CJC Constanţa, în sumă de 8.624 de lei (faţă de 10.320 de lei menţionaţi în declaraţia anterioară), la care se adaugă şi alocaţia fiului, de 504 lei. Acestea sunt singurele venituri încasate în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, după ce, în documentul depus anul trecut, figura şi un venit din cedarea folosinţei bunurilor, mai exact câte 6.300 de lei din închirierea unui sediu către aceeaşi SC Data Net.
 
Lucruri interesante observăm şi în declaraţia de interese. Dacă în documentul completat anul trecut, Gavrilă figura ca administrator al SC Data Net SRL Constanţa, informaţia nu mai apare în declaraţia de interese completată pe 15 iunie 2015. Şi nici faptul că ar deţine o jumătate din numărul părţilor sociale la SC Data Net SRL - a căror valoare totală la zi era, anul trecut, de 30.000 de lei - nu mai este de actualitate. Compania Data Net, de unde alesul judeţean a încasat doar un salariu anul trecut, a fost înfiinţată în anul 1997 şi activează în domeniile cercetare, dezvoltare şi high tech.
 
Nu în ultimul rând, Florin Gavrilă este secretarul general adjunct al Biroului Permanent Judeţean al PNL (PDL) Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • foarte grav 22 Jun, 2015 15:15 DL Gavrila este consilier judetean , are functie de conducere intrun partid si este si functionar public la AJOFM Constanta !!! 3 incompatibilitati in acelasti timp !!!