Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele Apartament şi autoturism pentru Ancuţa Mihaela Sucurei, inspector la DJST Constanţa (document)

ro

19 Jan, 2017 00:00 2769 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Ancuţa Mihaela Sucurei, inspector clasa I asistent în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, şi-a depus declaraţia de avere şi pe cea de interese aferente anului 2015 pe 17 august 2016. În primul document, angajata DJST a menţionat un apartament şi un autoturism. În suprafaţă de 72,84 de metri pătraţi, apartamentul este situat în Constanţa şi a fost dobândit în 2004, prin contract de vânzare-cumpărare, titular fiind Daniel Sucurei (soţul Ancuţei Sucurei), iar cota-parte, 50%. Autoturismul este marca Audi, an de fabricaţie 2008, fiind achiziţionat şi el prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La rubrica „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat“, a trecut următoarele sume, ca venituri anuale încasate: 9.300 de lei (sumă primită de Ancuţa Sucurei de la DJST Constanţa, în calitate de consilier tineret), 16.854 de lei şi 11.634 de lei, obţinuţi de Daniel Sucurei de la DRAF 2 Constanţa (ca inspector antifraudă), respectiv de la ONJNST S-E (ca inspector), şi câte 798 de lei, alocaţii primite de David Cristian şi de Maria Sofia, copiii soţilor Sucurei.
Inspectorul clasa I asistent de la DJST Constanţa nu a declarat interese.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese pe anul 2015 ale inspectorului DJST Constanţa.
 
Sursa foto: Google Maps
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii