Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, declaraţii de avere Tănase Gheorghe, comandant adjunct aviaţie, are un apartament, un teren, o maşină şi un cont bancar (documente)

ro

24 Mar, 2018 00:00 2674 Marime text
Tănase Gheorghe, comandant adjunct aviaţie - Departamentul Siguranţă şi Operativ din cadrul SN Aeroport Internaţional Mihail Kogălniceanu, deţine, potrivit declaraţiei de avere completate la data de 6 august 2017, împreună cu soţia, un teren intravilan în Constanţa, din anul 2005, în suprafaţă de 500 de metri pătraţi, şi un apartament, tot în Constanţa, în suprafaţă de 70 de metri pătraţi.
 
Tănase Gheorghe mai are, potrivit declaraţiei de avere, un automobil marca Peugeot, fabricat în anul 2008, dar şi un cont bancar, din 2017 (depozit bancar/fonduri de investiţii), în lei şi în euro. În secţiunea destinată veniturilor salariale anuale, Tănase Gheorghe a consemnat suma de 62.009 lei. Asta în timp ce soţia sa a câştigat 41.227 de lei.
 
Tănase Gheorghe nu declară interese.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Tănase Gheorghe, comandant adjunct aviaţie - Departamentul Siguranţă şi Operativ din cadrul SN Aeroport Internaţional Mihail Kogălniceanu.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii