Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la INCDM Grigore Antipa. Unul dintre specialiştii institutului s-a stins din viaţă

ro

04 Dec, 2017 15:11 4114 Marime text
Colegii din Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“ Constanța (INCDM) deplâng trecerea în nefiinţă atât de neaşteptată a celei care a fost dr. Elena Dumitrescu, fosta şefă a Departamentului Ecologie şi Protecţia Mediului.
 
Potrivit directorului Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“ Constanța, Simion Nicolaev, dr. Elena Dumitrescu avea 68 de ani şi de 9 ani s-a pensionat după ce şi-a dedicat întreaga carieră institutului.

"Colega a activat numai în cadrul institutului. A fost la specializat în domeniul acvaculturii, bolile peştilor şi nevertebratelor, patlogia organismelor marine. Este printre puţinele persoane din ţară care s-au ocupat de acest domeniu. De aceea a fost folosită permanent, inclusiv pe perioada în care a fost la pensie. A ieşit la pensie nu pentru că ar fi vrut să fie pensionară ci pentru a-şi ajuta fata care este plecată în SUA şi are doi copii. Ea împreună cu soţul făceau cu schimbul să stea cu copiii. Acesta a fost motivul pentru care a decis să iasă la pensie. A fost o colegă minunată şi realmente nouă ne pare foarte rău că s-a întâmplat necazul. A fost o femeie puternică pentru că pentru ea nu exista nu se poate" - a declarat pentru ZIUA de Constanţa, directorul INCDM Simion Nicolaev. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii