Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 9 martie 2015

ro

09 Mar, 2015 09:03 2573 Marime text
Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea în nefiinţă, pe data de 4 martie, la 88 de ani, a iubitei noastre mame, bunici, sore şi mătuşi Tatiana Mihăilescu. Înmormântarea a avut loc pe 7 martie la Cimitirul Municipal din Constanţa. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu o vom uita niciodată!
 
Membrii Baroului Constanţa şi ai filialei Constanţa regretă plecarea dintre noi a celui ce a fost avocat Marius Roşculeţ, un suflet bun şi generos. În aceste momente de tristeţe adâncă transmitem întregii familii sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească!

Colegii din cadrul companiei RAJA Constanţa transmit un gând de alinare şi sincere condoleanţe familiei îndurerate, prin pierderea celui care a fost un bun coleg şi un real sprijin, consilierul Gheorghe Talpeş, omul ce şi-a pus sufletul în reuşita mai multor proiecte din cadrul societăţii. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Nu te vom uita niciodată!

Cu profundă durere în suflet familia profesor Mariana Aşchie anunţă trecerea în nefiinţă a domnului Talpeş Gheorghe. Sincere condoleanţe familiei!

Familia Stroe Felix deplânge moartea fulgerătoare a celui ce a fost un bun coleg şi un adevărat prieten, Gheorghe Talpeş. Spiritul său liber, optimismul, energia pe care a împărţit-o cu generozitate tuturor ne vor însoţi în continuare. Va trăi mereu în sufletul nostru. Dumnezeu să-l o dihnească!

Familia Dumitrache Ion este alături de familia îndurerată a celui care a fost Gheorghe Talpeş, un bun prieten, plecat mult prea repede dintre noi. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să aline sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire! Dumnezeu să-l odihnească!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii