Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri, 9 mai 2017

ro

09 May, 2017 09:37 2213 Marime text
Primăria şi Consiliul Local Pantelimon deplâng trecerea în nefiinţă a primarului VASILE NEICU, un om şi un coleg deosebit. Cei peste 20 de ani în slujba comunităţii locale l-au făcut iubit şi apreciat de locuitorii comunei Pantelimon, care au găsit în el, tot timpul, sprijin şi înţelegere. Înmormântarea va avea loc astăzi, 9 mai, în comuna Pantelimon, începând cu ora 13. Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace!
 
Familia Ghindăoanu anunţă cu profundă durere în suflete dispariţia  fulgerătoare a celui care a fost soţ şi tată bun, ALEXANDRU GHINDĂOANU. Înhumarea va avea loc astăzi, 9 mai 2017, la cimitirul din cartierul Viile Noi. Cortegiul funerar va porni de la domiciliul din strada Măceşului, astăzi, 9 mai, ora 12.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
Familia Vicol Eugen şi Mona este alături de familia Ghindăoanu la greaua încercare pricinuită de dispariţia fulgerătoare celui care a fost ALEXANDRU GHINDĂOANU. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
 
Cu regrete în suflet, anunţăm trecerea în nefiinţă a iubitei noastre mame şi bunică ZAMFIRA ION. O vom păstra veşnic în inimile noastre. Dumnezeu s-o odihnească în pace!
 
Colectivul Clinicii de Medicină Hiperbară este alături de domnul dr. Ion Bogdan Cristian şi îşi exprimă condoleanţele pentru trecerea în eternitate a mamei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii