Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri, 26 iulie 2016

ro

26 Jul, 2016 14:44 2540 Marime text



 Cu nemărginită durere, am aflat de trecerea în nefiinţă a celei care a fost distinsa doamnă PANAILA (LIŢA) CHIREA. Distincţia şi calităţile ei vor rămâne veşnic în inimile noastre. Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Hrisula Geambazu.
 
A plecat dintre noi un om cu multiple valenţe, distinsă personalitate a Comunităţii Elene din Constanţa, doamna PANAILA CHIREA – născută XANTOPOL, care, prin dispariţia ei, a lăsat un gol imens familiei şi celor care au cunoscut-o. Prin înalt profesionalism şi dăruire, s-a apropiat şi a ajutat oameni cu probleme de sănătate. Amintirea acestei minunate doamne va rămâne vie în inimile  tuturor. Dumnezeu să-i vegheze pacea veşnică. Sincere condoleanţe familiei! Comunitatea Elenă din Constanţa.
 
Cu inimile zdrobite de durere, tatăl, sora, mama, fiii, nora, nepoata, cumnatul anunţă trecerea în eternitate, la numai 68 de ani şi 5 zile, a celei care a fost PANAILA CHIREA, un suflet deosebit de bun şi cald. Ai lăsat un gol imens în inimile noastre! Cortegiul funerar va pleca miercuri, 27.07.2016, la ora 12.30 de la Casa Albastră. Slujba religioasă va avea loc la Biserica Grecească „Metamorfosis“. Înhumarea va avea loc la Cimitirul Central. Dumnezeu să odihnească în pace sufletul tău bun!
 
 Cu nemărginită durere, am aflat cutremurătoarea veste a trecerii în nefiinţă a distinsei doamne LIŢA (PANAILA) CHIREA, om minunat, prieten desăvârşit, excelent profesionist în domeniul medical, pe care l-a slujit cu dăruire în ajutorul celor în suferinţă. Amintirea ei vie rămâne veşnic în inimile noastre. Sincere condoleanţe familiilor Xantopol, Chirea şi Ursuleanu. Familia Hagiu şi Guriotis.
 
Colectivul Laboratorului „Medical Analysis Constanţa“ anunţă consternat dispariţia doamnei biochimist PANAILA CHIREA, cea care a patronat de 18 ani, activitatea acestui laborator. Dumnezeu să o odihnească în pace!
 
A dispărut, nedrept şi brutal, o persoană minunată, un mare caracter, un suflet aparte, PANAILA CHIREA. Nu vă voi uita niciodată şi îmi veţi lipsi în fiecare zi! Dumnezeu să vă odihnească în pace! Lilisa Botea.
 
S-a dus neaşteptat către veşnicie un caracter nobil, o doamnă cum nu va mai exista pe acest pământ. Dumnezeu să vă ierte, doamnă CHIREA şi să vă aşeze sufletul în locuri frumoase! Vă voi păstra mereu în trăirile mele. Prof. dr. Unc Octavian.
 
Regrete sincere la dispariţia celei ce a fost PANAILA CHIREA. Dumnezeu să o vă odihnească în pace! Fam. dr. Basem.
 
Clinica „Macta“ anunţă, cu mare durere, plecarea dintre noi, fulgerător, a celei ce a fost PANAILA CHIREA, o persoană deosebită. Dumnezeu să o ierte!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii