Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 18 ianuarie 2013

ro

18 Jan, 2013 11:14 2132 Marime text
cruce.jpgCuvintele par prea mici şi de prisos atunci când un suflet bun se ridică la cer, lăsând în urmă amărăciune şi durere. Cu glasul şi inima pline de tristeţe, anunţăm trecerea în nefiinţă a scumpei noastre mame, Aneta Bosînceanu. Va rămâne veşnic în inimile noastre! Trupul neînsufleţit va fi depus vineri, la ora 21.00, la Catedrala Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa, iar slujba religioasă  va avea loc sâmbătă, la ora 13.00. Ceremonia de înhumare se va desfăşura la Cimitirul Central. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Cu profundă tristeţe, fiii Gheorghe şi Mircea, fiica Luminiţa şi nurorile Dumitriţa şi Cristina.

Cu sufletul sfâşiat de durere, plângem trecerea în nefiinţă a scumpei noastre bunici, Aneta Bosînceanu. Te vom iubi şi te vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cu nemărginit regret şi tristeţe, nepoţii Andrei, Betty, Bogdan şi Andreea.

Familia Florin Cârstocea este alături de familia Bosînceanu Gheorghe în durerea pricinuită de decesul mamei, după o grea suferinţă. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

Sindicatul din Şantierul Naval Constanţa este alături de familia domnului Gheorghe Bosînceanu în aceste clipe grele, pline de suferinţă, pricinuite de trecerea în nefiinţă a mamei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Familia Dimcică Nicolae anunţă cu durere în suflet moartea cumnatului Panciu Foti. Dumnezeu să-l odihnească!


Familia Siscu Costea anunţă cu durere în suflet moartea cumnatului Panciu Foti. Dumnezeu să-l odihnească!

Cu durere în suflet, fam. Gheorghe Ciocan anunţă plecarea dintre noi a celei care a fost mamă şi bunică, doamna Faniţa Ciocan. Dumnezeu s-o odihnească!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii