Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stryker Europa EXPORT

ro

10 Aug, 2013 12:34 4526 Marime text
La Stryker, avem  convingerea că rezultatele spun mai mult decât cuvintele. De la înfiinţarea companiei în 1941, această filosofie ne-a plasat în poziţia de lider pe piaţa mondială de ortopedie şi ne-a adus în fruntea celor mai promiţătoare soluţii din medicină. Astăzi suntem una dintre cele mai importante companii din lume care oferă produse şi servicii medicale.
Compania noastră este una dintre acele care îşi stabileşte standarde înalte de calitate. Ne concentrăm atât asupra elementelor de bază cât şi asupra  detaliilor. Ştacheta este mereu ridicată iar noi ne depăşim cu regularitate obiectivele noastre ambiţioase.
   
Ne străduim continuu să atingem rezultate clinice superioare. Creştem standardele frontierelor cercetării medicale păstrând o integritate clinică fără compromis.
Reuşim atunci când clienţii noştri reuşesc. Interesele lor au prioritate în tot ceea ce facem. Nu numai că răspundem prompt clienţilor dar îi ajutăm să devină mai eficienţi.
Cel mai important, ne măsurăm succesul prin capacitatea de a lucra în parteneriat cu cei mai respectaţi specialişti – pentru a ajuta milioane de oameni de pe întreg globul să ducă o viaţă activă şi plină de satisfacţii.
    
Stryker Europa EXPORT este divizia de distribuţie a Stryker Europa, acoperind Europa Centrală şi de Est, Comunitatea Statelor Independente, Africa Nord-Ecuatorială şi Orientul Mijlociu, prin companiile Stryker din Polonia, România şi Grecia, precum şi prin distribuitorii din alte ţări, sprijiniţi de birourile din Belgrad, Cairo, Dubai, Kiev şi Moscova.
La Stryker, noi nu facem doar promisiuni, noi oferim rezultate.
    
STRYKER ROMÂNIA SRL
Apaca Building
7 Iuliu Maniu Street, 2nd Floor, building A
District 6
061072 Bucharest
Romania
Phone + 40 21 529 91 00
Fax:      + 40 21 529 91 99
e-mail:stryker.romania@stryker.com
Web: http://www.stryker.ro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii