Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vlahos Greek Taverna, un restaurant cu o siglă imposibil de citit (galerie foto)

ro

17 Apr, 2014 00:00 8163 Marime text
​Deşi este un restaurant destul de frumos, Vlahos Greek Taverna are mai multe puncte slabe. Primul ar fi numele, care este imposibil de citit. Aceasta deoarece pe sigla afișată numele este scris cu litere grecești. Un alt minus ar fi dificultatea cu care se ajunge aici, zona fiind destul de inaccesibilă. Într-adevăr, localul este situat pe strada Baba Novac, chiar în stația autobuzului 44, însă câţi ştiu oare de unde anume să ia acest autobuz? Mă gândesc că, în cazul în care aş locui în zonele Far, Billa, Doraly sau mai departe, nu aș schimba trei autobuze pentru a ajunge aici, indiferent de cât de motivată aş fi, mai ales că e plin centrul de astfel de taverne. Așadar, un lucru este stabilit: e greu de ajuns până acolo.

Însă odată ce intri în acest restaurant, ești tratat special. Am fost întâmpinaţi cu multă amabilitate şi, mai mult decât atât, ne-au fost aduse toate deserturile aflate în meniu, pentru a-l putea alege pe cel care ne încânta mai mult. Altfel, în meniu preparatele au denumiri grecești, ceea ce face dificil să alegi ceva în cunoştinţă de cauză, dacă nu cunoşti limba.

În ceea ce priveşte preţurile, deserturile costă maxim 10 lei, la fel ca plăcintele de spanac sau de praz. Produsele din pui costă, în medie, 20 de lei, cele din carne de porc tot cam atât, în timp ce preţurile platourilor cu diverse preparate la grătar pot ajunge și la 120 de lei (platou pentru şase persoane). Supele costă 10 - 13 lei, iar felurile de mâncare ce includ fructe de mare ajung și până la 40 de lei. Și, dacă tot suntem la capitolul meniu, trebuie să știți că cei de la Vlahos Greek Taverna fac și livrări la domiciliu, iar prețurile pentru livrare sunt cu 2-3 lei mai mici. Puteți consulta meniul și pe site-ul lor.
 
Servirea, după cum am spus, a fost foarte bună. De asemenea, a fost plăcut faptul că am putut auzi pe fundal un radio grecesc. Totuși, ceva m-a deranjat: mirosul neplăcut din baie. Aşadar, să spunem că acest local m-a mulţumit în proporție de 60%.
 
Conform Registrului Comerțului, Vlahos Greek Taverna funcționează pe societatea SC Vlahos Greek Taverna SRL și îi are ca asociați pe Gheorghe Șapera și Vasilica Șapera. Aceasta din urmă figurează ca asociat în Vasgimy Com SRL (faliment).
 
Informații utile
 
Adresa: Str. Frunzelor, 118A
Site: http://www.vlahos-taverna.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Vlahos-Greek-Taverna/135547036550132
Contact: 0341.442.742
Wi-fi: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii