Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi legătura cu Sorin Strutinsky! Servus Caffe, locul în care este interzis accesul luminii (galerie foto)

ro

03 Apr, 2014 00:00 6272 Marime text
Situat în Maritimo Shopping Center, Servus Caffe este primul spațiu pe care îl vezi atunci când intri în centrul comercial (accesul dinspre stația RATC). Probabil că vizualizaţi deja tabloul înfăţişând logo-ul cafenelei, ce se vede chiar de la intrare. Din acelaşi punct se văd și câteva mese care ar trebui să aibă funcția de mini-terasă, deşi nu am văzut vreodată persoane aşezate în acele locuri. Pe de altă parte, nici eu nu m-aș așeza acolo: mi se pare ciudat conceptul de „afară, dar înăuntru“. Și pentru că tot ne aflăm în acest punct al discuţiei, mi se pare interesant faptul că interiorul este mai spațios și arată mult mai bine decât se vede de afară.

Totuși, combinația de roșu cu negru este desuetă și obositoare pentru ochi, mai ales că provoacă o senzaţie de întuneric, pe care încerc să o evit pe cât posibil. Pur şi simplu nu vreau să am nevoie de o lanternă pentru a putea citi meniul, cu atât mai mult cu cât este o oră decentă din zi.
Și pentru că tot am adus vorba de meniu, cel de la Servus Caffe mi-a plăcut foarte mult. Pe fiecare pagină este menţionată o informație extrem de interesantă sau povestea unui ingredient folosit la prepararea anumitor produse.
Prețurile mi s-au părut destul de ridicate, mai cu seamă cele ale „gustărilor de ronțăit“: alunele costă 9 lei, o brioșă - 3 lei, iar preţul chipsurilor este 7 lei. Platourile de brânzeturi costă 30 de lei, mixul de brânzeturi și fructe - 40 de lei, iar platoul de fructe are preţul de 25 de lei. Sunt servite și sandvişuri la preţurile de 9 sau 14 lei, cu diverse ingrediente.
Localul pare să pună un accent puternic pe cocktail-uri; chiar și pe pagina de Facebook, majoritatea pozelor ilustrează băuturi colorate. Preţurile celor cu alcool sunt cuprins între 14 și 16 lei, iar o băutură fără alcool costă 14 lei.
Preţurile berii variază între 4 și 14 lei, apa costă 6 lei, la fel și un suc. Fresh-urile sunt făcute pentru toate gusturile, existând o gamă extrem de variată de combinații. Un pahar cu această băutură costă 13 lei, şi la fel de multe variante sunt disponibile și pentru sucurile naturale, care au preţul de 12 lei. Ceaiurile costă 9 lei, ciocolata caldă - 10 lei, iar o cafea nu costă mai mult de 14 lei (espresso dublu). Specialitățile de cafea au preţul de 13 lei, iar frappe-urile (într-o gamă foarte variată) costă între 10 și 15 lei.

Servirea a fost ireproşabilă, în schimb, băile sunt aproape la comun, ceea ce mi-a displăcut. Pentru că nu am găsit niciun „defect“ major, cu siguranță voi mai reveni.
Conform Registrului Comerțului, Servus Caffe funcționează pe SC Stiu SRL și are ca asociați persoane juridice societățile City Docent SRL și KLD Services SRL. Persoana împuternicită se numește Remus Florin Iuhasz - Pascan. Acesta este și administratorul firmei SC City Docent SRL. KLD Services SRL este administrată de Gabriel Sorin Strutinsky și Mihaela Elvira Gherasim Tănase. Cunoscutul Gabriel Sorin Strutinsky este implicat și în următoarele societăți: ABC Press SRL, Beton Express SRL, Concordia Press SRL (radiată), Conpress Advertising SRL, Conpress Group SRL, Conpress Holding SRL, Consorțiu Antreprenorial Constanța SRL, Difpres SRL (insolvență), Energy Power Services SRL, Eolica Investments SRL, G Point Outdoor Advertising & More SRL (dizolvare judiciară, sediu expirat, mandat administratori expirat), Gesira Tur SRL (întrerupere temporară activitate, perioadă de suspendare activitate expirată), Granitul Dobrogean SRL (întrerupere temporară activitate, perioadă de suspendare activitate expirată), Grim Press (Grupul de editare, distribuție presă și comerț) (radiată), Ideea Contrast SRL, M&D Farers Invest SRL (insolvență), Marin SRL, Mediapress Investment SRL, Mira Pres SRL, Nicomar Impexnav SRL (radiată), North Bridge Eergies SRL, Pan Arges Press SRL, Property Partners Constanța SRL (dizolvare judiciară), Relax Bicaz SRL din Botoșani (radiată), Relax Bicaz SRL din Neamț, Roca Oil SRL, Sevring Consulting SRL, Soti Cable Neptun STL, Te - Press SRL, Telegraf Advertising SRL, Tipoland SRL (radiată), Romanian Marketing Services SRL (radiată), Tomis Marketing & Services SRL (radiată), Tutun și Ziare Bacău SRL, Tutun și Ziare Botoșani SRL, Tutun și Ziare Neamț SRL, Tutun și Ziare Retail SRL și Xenoti SRL. Remus Florin Iuhasz - Pascan deţine și statutul de expert evaluator.
 
Informații utile

Adresa: incinta Maritimo Shopping Center
Facebook: https://www.facebook.com/servuscaffe
Contact: 0731.502.232
Program: 09.00 - 23.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nela 08 Jul, 2014 20:08 nu mai va luati de de remusica, ce un doua voi credeti ca marimea conteaza, eu va spun ca pentru remus nici taria nu conteaza, tot ceea ce conteaza e ca rozica il apara.
  • remus 08 Jul, 2014 20:01 ba ce daca am bani sa imi imprumut societatea, ce daca am pierderi pe firme, ce daca sunt evazionist, important ca am prieteni tari, sa moara dusmanii mei, asta e ba ala fara nume.
  • fara nume 07 Jul, 2014 22:08 ba baiatule, mai lasate de evaziuni, cum dracu ai reusit sa achizitionezi un imobil pe Rosa Trade International cand firma e pe pierderi conform raportarilor financiare, de unde ai avut bani sa iti imprumuti societatea cand toate firmele tale sunt pe pierderi
  • un om de mult bineee 07 Jul, 2014 22:05 ce dracu s-a asociat strutu cu asta, nu este instare sa isi faca singur nici necesitatile fiziologice, dar sa mai faca o afacere,