Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tan Bien, singura clătitărie din oraş (galerie foto)

ro

14 Apr, 2014 00:00 9874 Marime text
Situată la intersecţia străzilor Dobrogei cu Unirii, singura clătitărie din oraş se numeşte Tan Bien. Localul se regăseşte chiar în apropierea Facultăţii de Construcţii. În mediul online, se promovează drept clătitărie / restaurant, aceasta după ce, în anul 2012, era doar o simplă cafenea destinată studenţilor.
Deşi este micuţ şi pare un local de cartier, restaurantul a devenit popular în ultima vreme.
Cu preparate precum crispy crepes (clătite crocante) şi ingrediente ca pentru pizza, acest loc este îndrăgit mai ales de tineri. Preparatele incluse în oferta pentru micul dejun, de exemplu, precum şi preţurile scăzute îţi permit să petreci aici momente plăcute împreună cu prietenii sau cu persoana dragă.

Pentru preparatele de la micul dejun, preţurile variază între 9 şi 15 lei, costul pastelor nu depăşeşte 18 lei, fructele de mare sunt cel mult 39 de lei pentru un platou de 600 de grame, iar clătitele de toate felurile variază între 5 şi 20 de lei.
O cafea costă 4 lei, dacă vrei miere, se mai adaugă 2 lei, tot atât costă şi apa, iar preţul unui suc sau al unei beri este de 5 lei.
Deşi la capitolul design lipsesc câteva elemente, iar spaţiul nu permite o intimitate extraordinară, acesta este un local plăcut, unde îţi poţi petrece o seară reuşită de weekend.
Servirea a fost destul de promptă, iar amabilitatea nu i-a lipsit ospătarului.

Aş avea o singură nelămurire însă: pe una dintre plăcuţele aflate pe fiecare masă este menţionat faptul că, după o anumită oră, se aplică o reducere. Totuşi, încadrându-ne în acest interval orar, nu ne-a fost prezentată oferta şi aceasta nici nu a fost utilizată.
În concluzie, aş reveni oricând în acest restaurant, pe care vi-l recomand şi vouă. Trebuie menţionat că Tan Bien face şi livrări la domiciliu.
Conform Registrului Comerţului, restaurantul funcţionează pe societatea Cristian - Dra Design SRL, administrată de Cristian Ignat. Tot el mai este implicat şi în SC International Tuning SRL. Cifra de afaceri a restaurantului, din anul 2012, a fost de 207.297 lei, iar angajaţii au fost în număr de 9, iar în 2011, localul a avut cifra de afaceri de 89.977 lei şi 8 angajaţi.
 
Informaţii utile
 
Adresa: str. Dobrogei, nr.1
Site: www.tanbien.ro
Facebook: https://www.facebook.com/tanbiencafe?fref=ts
Wi-fi: Da. Parola: clatitee.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii