Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Striptease masculin şi Tavi Colen Band Restaurantul La Scoica Land organizează un show dedicat exclusiv femeilor (galerie foto)

ro

24 Feb, 2016 00:00 3779 Marime text


Restaurantul La Scoica Land este situat în Mamaia Nord (numărul 34). Complexul este poziţionat pe malul lacului Siutghiol, are o suprafaţă de 30.000 mp şi o deschidere de mai mult de 300 m la drumul naţional. Situat la doar doi kilometri de staţiunea Mamaia şi de Tabăra Năvodari, La Scoica Land se află la doar 200 m de malul mării. La Scoica Land nu e un simplu restaurant, e un întreg spectacol pentru simţuri. Prin tradiţia şi originalitatea sa, La Scoica oferă încă din 3 noiembrie 1997 cele mai variate tipuri de mâncăruri, la cele mai înalte standarde.
 
Designul restaurantului La Scoica Land doreşte să transmită ideea de libertate, atrăgând clienţi care se retrag aici pentru relaxare şi mâncare bună, într-un spaţiu cu decor urban.
 
Şi dacă tot am vorbit de mâncare bună, aceasta este chiar de top, pregătită din ingrediente atent alese. Restaurantul La Scoica Land are în meniu preparate tradiţionale româneşti, îmbinând totodată specificul italian cu cel pescăresc. Se pare că bucătarul a lucrat doar în mediul restaurantelor „cu cravată“, aşa că şi-a dezvoltat o tehnică de gătit pe placul celor care caută preparate deosebite, din pui sau din peşte.
 
Şi cum Ziua Femeii se apropie, restaurantul La Scoica Land organizează, în zilele de 5 şi 6 martie, un show dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor, care vor avea parte de striptease masculin, dar şi de muzică, asigurată de Tavi Colen Band.


 
Biletul costă doar 110 lei de persoană şi include antreu compus din salată de crudităţi cu peşte afumat, muslitos, mozaic de pui, chifteluţe speciale cu susan, ruladă de spanac cu cremă de brânză, tartine cu pate de casă, rafaello, duet de caşcaval şi roşii. Totodată, meniul mai include felul principal, compus de rulou de porc cu susan şi ratatouille de legume cu mozzarella. De asemenea, veţi avea parte de un desert delicios, dar şi de free bar.
 
Daca vreţi să participaţi la acest show incendiar, trebuie să sunaţi la numărul de telefon 0723-SCOICA (0723.726.422), pentru a vă rezerva un bilet.

Informaţii utile 

Facebook: www.facebook.com/LaScoicaLand
Site: www.lascoicaland.ro
E-mail: restaurant@lascoicaland.ro
Telefon: 0723-SCOICA (0723.726.422)
Wi-fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii