Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Show incendiar la restaurantul Colonadelor din Constanţa, de Ziua Femeii (galerie foto)

ro

25 Feb, 2016 00:00 10500 Marime text

 
Există restaurante în lumea asta care îţi oferă senzaţia că te afli în locul ideal şi certitudinea că nu vei pleca dezamăgit. Printre acestea se numără şi restaurantul Colonadelor, situat în centrul oraşului Constanţa, zonă de promenadă şi vestigii arheologice, pe malul portului, la 200 de metri de Primărie şi la o distanţă de cinci minute de mers pe jos de Plaja Modern
 
Fie că vorbim de ingrediente premium, de experienţe culinare deosebite, de măiestria chef-ului sau de poziţionare, Colonadelor îndeplineşte toate criteriile pentru a fi considerat un local cu adevărat special. Complexul cuprinde patru saloane: Ten, cu o capacitate de 500 de persoane, Imperial, cu o capacitate de 300 de locuri, VIP, cu o capacitate de 80 de locuri, şi Restaurant, cu o capacitate de 150 de locuri.
 
Colonadelor este recunoscut ca fiind un local cu mâncare de top, pregătită din ingrediente atent alese. Echipa acestui restaurant vrea să redea naturaleţea mâncărurilor şi reuşeşte asta de fiecare dată.
 
Pentru că se apropie Ziua Femeii, Colonadelor invită toate doamnele şi domnişoarele să petreacă într-o atmosferă de neuitat. Preţul biletului costă doar 150 de lei, iar la petrecerea care începe la ora 16.00 vor evolua formaţia Omega Band, Ansamblul Astras, Cabaret Deja Vu şi Mistic Boys Stripers. Meniul cuprinde icre de ştiucă în coşuleţ, floare tricolor din salam italian, ruladă de caşcaval, ruladă de pui, ruladă de porc, coşuleţ cu salată de crudităţi şi pui, somon afumat pe lămâie, prosciutto crudo pe grisine, brânză feta cu zucchini, roşii cherry, castravete floare şi măsline.


 
La felul principal, meniul cuprinde muşchiuleţ de porc la cuptor, piept de pui cu susan, piure de broccoli, cartofi gratinaţi, salată de ierburi aromate în coşuleţ şi chifle speciale. De asemenea, din meniu face parte şi un desert delicios - prăjitură de casă -, alături de alune, cafea, răcoritoare, whisky, martini şi vin de înaltă calitate.
 
Pentru detalii şi rezervări, trebuie doar să sunaţi la numărul de telefon 0728.018.058.
 
Informaţii utile
Facebook: www.facebook.com/ComplexColonadelor/
Site: www.colonadelor.ro
Telefon: 0241-660.800; Hotel – 0731.972.552; Restaurant – 0728.018.058; Cofetarie – 0728.908.789
E-mail: ten@colonadelor.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
Sursa foto: Facebook Complex Colonadelor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 25 Feb, 2016 08:35 Show INCENDIAR intr-un spatiu inchis. Imi suna cunoscuta povestea.