Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schnell, un local german cu mâncare ieftină, dar care nu vine la timp (galerie foto)

ro

20 Jan, 2016 00:00 4878 Marime text


Schnell este situat pe strada Libertăţii numărul 3 bis, lângă Universitatea „Ovidius“ de pe bulevardul Mamaia. Este un local mic, iar decorul, ideea şi numele au specific nemţesc. Este un loc potrivit pentru cei care sunt pe fugă, în special pentru studenţi, aşa cum am constatat la momentul în care am ajuns aici. Amenajarea este plăcută, deşi nu chiar pe gustul meu, însă fuziunea elementelor de artă modernă cu cele rustice a dat rezultate bune.
 
Pe plasmele mari de pe pereţii localului rulează programe sportive cu meciuri de fotbal. Meniul este clasic, fără specialităţi, însă cu preţuri mici. Astfel, puteţi comanda antreuri (3,2 - 9 lei), gustări calde (4,3 - 7 lei), ciorbe (9 - 12 lei), peşte (13 - 14,5 lei), preparate din carne (2 - 30 de lei), salate (3 - 15 lei), sandvişuri (6 - 8 lei), pizza (16 - 20 de lei). Pe un suc dai 5 lei, o cafea costă tot 5 lei, iar un desert are preţuri cuprinse între 3 şi 8 lei.
 
Mi-am comandat un sandviş cu pui şi bacon (8 lei). Nu mă aşteptam să dureze atât de mult pregătirea lui, având în vedere că vorbim de un preparat banal, şi nu de o mâncare sofisticată. Am aşteptat aproximativ o oră să vină, după care m-am hotărât să plec. I-am spus ospătăriţei să anuleze comanda, pentru că dura prea mult şi eu nu mai puteam aştepta. Mi-a lăsat impresia că a uitat de mâncarea mea şi s-a uitat pierdută spre bucătărie. I-am cerut nota şi mi-a adus bon fiscal. Nu se poate achita cu cardul.
 
În ceea ce priveşte planurile de evacuare în caz de incendiu, nu am văzut nimic de acest gen afişat.

Ce spune Registrul Comerţului

Schnell funcţionează pe societatea Cod Play SRL, înfiinţată în anul 2004, cu sediul social în municipiul Constanţa, aleea Solidarităţii, având ca obiect de activitate „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 19 ianuarie 2015, asociaţi şi administratori în firmă sunt Florina Coadă şi Cătălin Coadă. Cei doi mai figurează în Dominic Junior SRL (radiată).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014,  Cod Play SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 145.275 de lei, un profit de 3.685 de lei şi doi salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 84.884 de lei, o pierdere netă de 22.609 lei şi doi salariaţi.

Informaţii utile

Site: www.schnell-constanta.ro
Facebook: www.facebook.com/Schnell.Constanta
Telefon: 0723 536 483
E-mail: contact@schnell-constanta.ro; rezervari@schnell-constanta.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii