Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Saloane la cele mai înalte standarde La Scoica Land, locul unde evenimentele importante se transpun într-un decor de vis (galerie foto)

ro

16 Mar, 2016 00:00 6288 Marime text

 
Restaurantul La Scoica Land este situat în Mamaia Nord numărul 34. Complexul este poziţionat pe malul lacului Siutghiol, are o suprafaţă de 30.000 mp şi o deschidere de peste 300 m la drumul naţional.
 
La Scoica Land este un complex turistic compus din hotel, restaurant, ballroom, terase pe malul lacului, scenă de spectacole, locuri de joacă pentru copii, debarcader, bază nautică, piscină şi plajă privată pe malul lacului. Cred că este o mică vedetă a Constanţei şi îmi imaginez că multă lume a auzit de acest local şi că majoritatea i-a trecut deja pragul.
 
La Scoica Land se bucură de aprecierea tuturor mai ales în ceea ce priveşte locaţia. Complexul pune la dispoziţie saloane mari, unde pot fi organizate cele mai frumoase şi mai memorabile evenimente din viaţa dumneavoastră. Astfel, sunt amenajate sala Grand Ballroom, cu o capacitate de 1.000 de locuri, sala Scoica, având o capacitate de 250 de locuri, şi sala Lakeshore, cu o capacitate de 80 de locuri. Amplasate pe malul lacului Siutghiol, saloanele sunt dotate cu echipamente de ultimă generaţie în ceea ce priveşte climatizarea, sistemele video şi audio.


 
Grand Ballroom este o sală foarte luxoasă, cu decoruri ca în filme şi o ambianţă de poveste. Salonul arată ca un vapor înconjurat de apă în continuă mişcare, continuând cu o troiţă pentru oficierea căsătoriilor. Salonul Scoica este un cadru ideal pentru un eveniment special, cu decoraţiuni deosebite şi calitate în toate privinţele. Salonul Lakeshore are un design care combină stilul rustic cu cel modern, spaţiul verde este foarte generos şi are deschidere la piscină, în jurul căreia este amenajată o zonă de lounge pentru invitaţi.
 
Investiţia în saloanele destinate evenimentelor este evident consistentă, la cele mai înalte standarde, complexul având o echipă de profesionişti care se ocupă de implementarea şi coordonarea mai multor tipuri de evenimente.
 
La Scoica Land are vedere către lac, ceea ce dă o notă specială evenimentelor organizate aici. Preţurile nu sunt mari, aşa cum te-ai aştepta când intri în micul palat al zilelor noastre şi când citeşti meniul cu denumiri atrăgătoare şi combinaţii neaşteptate şi incitante. La Scoica Land oferă întregul pachet de servicii pentru o nuntă modernă, o conferinţă, o cină de afaceri sau o prezentare.

Informaţii utile

Facebook: www.facebook.com/LaScoicaLand
Site: www.lascoicaland.ro
E-mail: restaurant@lascoicaland.ro
Telefon: 0723-SCOICA (0723.726.422)
Wi-fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii