Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a deschis The Library by Fratelli!

ro

21 Oct, 2013 00:00 11316 Marime text
Vineri, 18 octombrie, binecunoscutul club Fratelli a inaugurat un nou local, numit The Library.
 
Aflat la subsolul clădirii în care se află şi clubul Fratelli, adică pe strada Răscoala din 1907 nr. 4, The Library a avut parte de succes încă de la început.
Deschiderea nu a fost grandioasă, dar atent plănuită. Strategiile de marketing şi brandul Fratelli au adus instantaneu peste două mii de like-uri paginii de pe Facebook a restaurantului care încă nu intrase în funcţionare.
Desigur, nici imaginea pub-ului nu a dezamăgit. Fiecare detaliu a fost ales cu grijă, fiecare decoraţiune avea un scop: în interior sunt rafturi pline cu cărţi, doar nu degeaba se numeşte The Library (biblioteca). Bineînţeles, nu orice fel de cărţi - am zărit printre titluri unele cu şi despre bere.

Mi-a plăcut şi aranjamentul sticlelor goale de bere, de un anumit fel, ale unui anume brand, atârnate deasupra barului.
Fotoliile şi canapelele sunt într-adevăr foarte confortabile, iar amplasarea este ideală pentru o ieşire în 12 sau mai mulţi prieteni.
Candelabrele însă nu se potriveau: erau prea elegante, în stilul celor din castelele şi vilele baronilor francezi. Exact ca cele care se regăseau în Cazinoul Constanţa pe vremea când încă funcţiona.
Meniul este unul ceva mai special: constă într-o foaie din acelea pe care majoritatea restaurantelor le pun ca suport de tacâmuri şi pentru restul veselei. Este original, dar nu ştiu cât de inspirat...

Preţurile sunt, aşa cum mă aşteptam, peste medie... cu mult peste. Spre exemplu, un pahar de martini într-un oricare alt pub este de 7-8 lei (foarte rar 10 lei) pentru 50 ml. Aici, costă 12 lei 40 ml. Vă recomand berea nepasteurizată, care este foarte bună şi costă 7 lei.
Mi-a displăcut şi „Mix of spicy smoked nuts”: 9 lei nu este atât de mult pentru o porţie, dar în meniu la conţinut apăreau migdalele, care nu au existat - au fost înlocuite cu miez de seminţe de dovleac şi boabe de porumb picante.
Vedetele meniului sunt burgerii, iar o porţie cu cartofi prăjiţi costă 22 de lei.
Deserturile sunt cam puţine ca şi varietate, majoritatea la 16 lei.
Servirea a fost de 8, deşi erau mulţi chelneri şi s-ar fi putut şi mai bine.
 
Per total, The Library ajunge la nota 9, fără să ne dezamăgească prea mult.
 
INFORMAŢII UTILE:
 
FACEBOOK: https://www.facebook.com/LibraryConstanta
PROGRAM: luni 16.00 - 01.00; marţi - joi şi duminică 13.00 - 01.00; vineri şi sâmbătă 13.00 - 07.00.
REZERVĂRI: 0744 681 681 sau office@thelibrary-constanta.ro
MODALITĂŢI DE PLATĂ: CASH ONLY
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii