Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Pizzico, local cu un meniu ca un ziar şi cu preparate bune, dar cam scumpe (galerie foto)

ro

03 Jun, 2016 00:00 9206 Marime text
 

Pizzico este un restaurant situat în lângă Muzeul de Istorie din Piaţa Ovidiu, la numărul 7. Este un local mare, cu o terasă la fel de spaţioasă. Cum în ultima vreme ne-a tot trecut pe la urechi că aici se mănâncă bine, am trecut într-o după-amiază să facem şi noi testul. Are un decor prietenesc şi se vede că a fost pus accent pe detaliile ce redau atmosfera unei pizzerii care se respectă. Mirosul din interior te face să salivezi de poftă. Atmosfera este plină de energie, lumea vorbeşte, râde, gesticulează, iar o fată cântă live.
 
Meniul este original, conceput asemenea unui ziar. Pe lângă informaţii legate de preparate, din „oferta” localului fac parte şi texte de cultură generală de prin anii 1920. Puteţi servi mic dejun (12 - 18,50 de lei), „zeama zilei“ (10 - 12 lei), „gustări, aperitive, mezeluri“ (11 - 45 de lei), salate (7,50 - 69,60 de lei), „fripturi şi dichisuri“ (19,50 - 61 de lei), „proaspăt de la pescărie“ (26 - 150 de lei), „mâncări gătite şi garnituri“ (5 - 72,50 de lei) sau „fainisuri italieneşti“ (20 - 48 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 9,5 şi 32 de lei, o cafea costă 6 lei, iar pe un suc dai tot 6 lei.
 
Mi-am comandat Royal Prime Cheeseburger (38 de lei), format din „brânză preferată gustului dumneavoastră - caşcaval, cheddar sau blue cheese, bacon afumat, salată, roşii, ceapă roşie şi castraveţi servite cu cartofi prăjiţi şi sos“. A venit destul de greu, a fost puţin, dar bun.
 
E bine să ştiţi că fac şi livrări la domiciliu, iar comanda minimă este de 35 de lei. Am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Ne-au întrebat dacă achităm cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează doar pe terasă.
 
În concluzie, Pizzico merită vizitat dacă aveţi poftă să mâncaţi ceva bun, dar nu vă aşteptaţi să vă săturaţi sau să plecaţi de aici cu buzunarele tot pline.

Ce spune Registrul Comerţului

Pizzico funcţionează pe societatea 77 & Madison ADK SRL, înfiinţată în anul 2014, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 2 iunie 2016, asociat unic şi administrator în firmă este Andrei George Duşu, care mai figurează în A & A Madison Division SRL. Conform fişei de la Registrul Comerţului, la capitolul „alte menţionări” apare „înfiinţare poprire asupra părţilor sociale deţinute de Duşu Andrei George la socoetatea 77 & Madison ADK SRL“, din data de 23 mai 2016.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, societatea 77 & Madison ADK SRL a avut proces cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanţa (intimat). Soluţia în dosar a fost: „Modifică procesul-verbal de constatare şi sancţionare seria DGAF nr. 0042496 cu privire la contravenţia prevăzută de art. 10, lit. b) din OUG nr. 28/1999, în sensul că: înlocuieşte amenda în cuantum de 10.000 de lei cu amenda în cuantum de 3.500 de lei şi înlătură sancţiunea complementară a suspendării activităţii. Modifică procesul-verbal de constatare şi sancţionare seria DGAF nr. 0042496 cu privire la sancţiunea complementară a confiscării sumei de 226,05 lei în sensul înlăturării acesteia. Anulează procesul-verbal de constatare şi sancţionare seria DGAF nr. 0042496 cu privire la sancţiunea complementară a confiscării sumei de 50 de lei“.
 
Decizia nu a fost definitivă şi a fost atacată la Tribunalul Constanţa, instanţă care a respins apelurile formulate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Direcţia Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanţa şi de 77 & Madison ADK SRL.
 
Informaţii utile:
 
Site: www.newpizzico.ro
Facebook: www.facebook.com/restaurantpizzico
Telefon: 0241 615 555
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alina 03 Jun, 2016 19:12 Asta daca nu este foarte aglomerata terasa. In cazul asta, aveti placerea sa savurati fasii de vita reincalzite,gumate si cam tari. Sa nu uitam de specialitatea indiana Tikka Massala, care va vine in 5 min., in mod cert reincalzit la microunde. Urmat de desertul surpriza, venit la 20 min distanta,diaree exploziva. Romanian fine quality!