Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Pizza Avanti, o experienţă pe care nu aş mai repeta-o (galerie foto)

ro

23 Jul, 2016 00:00 10643 Marime text
Restaurantul Pizza Avanti este situat pe bulevardul Mamaia, în Satul de Vacanţă, chiar lângă pasarelă. Este o casă îngustă, o construcţie uşoară, arată destul de banal înăuntru, pare să fi fost făcut la repezeală şi cu economie. Scaunele sunt deja jupite, nu mai sunt întregi, iar totul pare dezordonat şi pe jos este mizerie. Nu ştiu dacă au ventilaţie, dar chiar dacă au, nu îi dau drumul când trebuie.
 
Meniul este destul de scurt la Avanti. Fac şi livrări la domiciliu şi asta s-ar putea să fie o parte conştientă a afacerii lor. Puteţi servi de la ei meniul zilei (16 lei), gustări (2,5 - 21 lei), pizza (12 - 53 lei), paste (15 - 21 lei), preparate din carne (16 - 33 lei) şi salate (4 - 17 lei). Un desert are preţul cuprins între 8 şi 10 lei, pe un suc dai 5 lei, iar o cafea costă 6 lei.
 
Am comandat mix grill (23 lei) compus din piept de pui, ceafă de porc, cârnaţi de casă, iar unii dintre prietenii mei au luat pizza. Mâncarea nu a fost cine ştie ce şi nu îmi pot da seama care este cauza. Preţurile sunt mici la Avanti, date fiind aşezarea, ambianţa şi altele descrise mai sus. Serviciul a fost interesant la Avanti, cu un ospătar ba vesel, ba serios.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi nu mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. A fost nevoie să îl cer eu. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Pizza Avanti funcţionează pe societatea Pizza Avanti SRL, înfiinţată în anul 2016, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de restaurante. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 22 iulie, asociat unic şi administrator în firmă este Mirela Colci, care nu mai apare în nicio altă firmă.
  
Informaţii utile: 
 
Facebook: www.facebook.com/pages/Avanti-Pizza/
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii