Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul naşului lui Gheorghe Hagi Agapi, un local cu o atmosferă de familie şi mâncare la preţuri rezonabile (galerie foto)

ro

28 May, 2016 00:00 7936 Marime text

Restaurantul Agapi este situat în staţiunea Mamaia, chiar pe plajă. Este în incinta hotelului care poartă acelaşi nume. Se pare că originea numelui hotelului şi al restaurantului provine din grecescul „agapi“, care înseamnă „dragoste“. Clădirea este destul de recent construită, fiind finalizată în februarie 2014.
 
Sigla restaurantului arată bine, numele este promiţător şi te aştepţi la o masă gustoasă, într-o atmosferă cochetă, de familie. Interiorul este amenajat corect, însă cam sumbru şi fără personalitate.
 
În meniu găsim mâncare destul de simplă, în general banală. Puteţi servi mic dejun (22 - 25 de lei), gustări reci (1,5 - 40 de lei), gustări calde (3 - 12 lei), ciorbe (6 - 12 lei), preparate din peşte (12 - 30 de lei), preparate la grătar (17 - 55 de lei), preparate din carne de vită sau porc (20 - 60 de lei), preparate din carne de pasăre (8 - 30 de lei), salate (5 - 25 de lei), pizza (20 - 25 de lei) sau paste (22 - 30 de lei). Un desert are preţul cuprins între 8 şi 15 lei, un suc costă 6 lei, iar pe o cafea dai 6,50 lei.
 
Am comandat medalion de pui cu ciuperci şi sos alb (25 de lei). Mâncarea a venit destul de repede, a fost bună şi servită fără fasoane unei clientele pestriţe. Preţurile sunt rezonabile, pe măsura calităţii mâncării. Am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu ne-au întrebat dacă achităm cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează doar pe terasă.
 
Aşadar, Agapi este un restaurant de vecinătate, fără surprize de nicio parte, unde puteţi merge dacă sunteţi în zonă şi dacă nu sunteţi pretenţioşi la mâncare.

Ce spune Registrul Comerţului 

Restaurantul Agapi funcţionează pe firma Elcos Company SRL, înfiinţată în anul 1994, cu sediul în Mamaia, care se ocupă de „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 27 mai 2016, asociat unic şi administrator în firmă este naşul lui Gheorghe HagiTănase Naciadis, care mai figurează în alte trei firme radiate: Lacosta Com SRL, N.T.Selenicos SRL şi Tess New Company SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Elcos Company SRL a înregistrat, la finele anului 2015, o cifră de afaceri de 1.080.974 de lei, un profit de 293.350 de lei şi şase salariaţi. La sfârşitul anului 2014, firma înregistrase o cifră de afaceri de 843.399 de lei, un profit de 21.870 de lei şi patru salariaţi.
 
Informaţii utile 
 
Site: http://www.hotelagapi.ro/ 
Facebook: www.facebook.com/hotelagapi.ro 


E-mail: office@hotelagapi.ro; rezervari@hotelagapi.ro 
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da

Citeşte şi

Proiectele imobiliare ale anului 2014
Naşul lui Gheorghe Hagi, Tănase Naciadis, îşi face un minihotel în Mamaia

  
Elcos Company se pregăteşte pentru sezonul estival

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii