Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul La Grătar, localul unde îţi trebuie răbdare - îţi bubuie timpanele aşteptând foarte mult după mâncare (galerie foto)

ro

03 Sep, 2016 00:00 4175 Marime text
Restaurantul La Grătar este situat în staţiunea Mamaia, aproape de ponton, la etajul unei clădiri ce are farmacie şi clătite la parter. Au o casă frumoasă, care nu e nici mică, nici mare, nici frumoasă, dar nici urată. Amenajarea din interior e destul de neinspirată, rece, austeră, în culori violente. Au şi un fel de foişor, cu grătare încorporate în mijloc, unde nu vei avea parte nici de arome sau de gusturi unice. Locul era cam pustiu, doar o formaţie de muzică live ce ne-a spart timpanele din cauza volumului exagerat.
 
Meniul este scurt şi poţi comanda doar grătar. Astfel, poţi opta pentru meniuri compuse din diferite feluri de carne pe grătar, cartofi prăjiţi şi bere (16 - 24 de lei), carne la grătar (3 - 11 lei) sau pizza (21 - 25 de lei). O bere costă 7 lei, o cafea are preţul tot de 7 lei, iar pe un suc dai 6 lei. Mi-am comandat cârnăciori (6 lei), cartofi prăjiţi (4 lei), salată de varză (3,5 lei) şi sos de usturoi (3,5 lei).
 
Mâncarea a fost pe gustul meu, în mare parte, însă am aşteptat exagerat de mult după ea (mai bine de o oră!), având în vedere că eram singurii clienţi de pe terasă. Preţurile sunt destul de mici, poate şi datorită locaţiei, care implică mai puţine cheltuieli.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul La Grătar funcţionează pe societatea Goa Beach Constanta SRL, înfiinţată în anul 2016, cu sediul social în Cumpăna, judeţul Constanţa, ce desfăşoară „alte activităţi recreative şi distractive n.c.a“.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 2 septembrie 2016, asociaţi în firmă sunt Bogdan Ionel Chirica şi Mircea Ionel Tomescu, cel din urmă fiind şi administratorul societăţii. Bogdan Ionel Chirica nu mai figurează în nicio altă firmă, iar Mircea Ionel Tomescu mai apare în Job 4 Life SRL şi Work on Sea Crewing Agency SRL, ambele cu sediul în judeţul Constanţa.
 
Informaţii utile 
 
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii