Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Dönerci Ömer Usta, recent deschis în Constanţa, un local cu doar patru tipuri de mâncare (galerie foto)

ro

11 Apr, 2016 00:00 9703 Marime text

Restaurantul Dönerci Ömer Usta, recent deschis, este situat pe strada Ion Luca Caragiale numărul 3A. Localul ocupă un spaţiu destul de mare, amenajat modern, dându-ţi senzaţia că eşti la câteva mii de kilometri distanţă şi că eşti mai emancipat decât este cazul. Mobilierul şi designul sunt moderne, cu un aer occidental, un concept unitar, bine realizat, iar totul pare de calitate.
 

Nu e fine dining, nici nu şi-au propus aşa ceva şi nici nu ar fi fost cazul, evident. Preparatele nu sunt variate. Nu ai de unde să alegi prea multe, în meniul restaurantului fiind incluse doar kebab de vită + suc (10 lei), kebap de pui + suc (10 lei), kebap de vită/pui dublu + suc (15 lei) şi kebab de vită/pui farfurie + suc (20 de lei).
 
Mi-am luat kebap de pui şi a fost destul de bun, însă nu într-atât încât să pui acest restaurant pe lista localurilor deosebite. În plus, atât mie, cât şi prietenilor mei ni s-a părut că preparatul are gust de carne de oaie şi nu ne explicăm acest lucru, pentru că în local nu este servit acest tip de carne. Şi o altă observaţie: ar fi fost buni şi nişte cartofi lângă acel kebap, însă nu aveau deloc. Asta este reţeta lor: doar salată şi carne.
 
Servirea a fost destul de bună, bucătarul ne-a oferit puţin din carne, ca să gustăm şi să vedem ce minuni face el acolo. Nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă plătesc sau nu cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi nu se fumează, iar dacă ai acest viciu, trebuie să ieşi afară pentru a trage din ţigară.

Ce spune Registrul Comerţului 
Dönerci Ömer Usta funcţionează pe societatea Litera Prompt Services SRL, înfiinţată în anul 2015, cu sediul în Slobozia, judeţul Ialomiţa, ce are ca principală activitate „alte lucrări speciale de construcţii“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 10 aprilie 2016, asociat unic şi administrator în firmă este Serghiul Mamut, care mai apare în Litera Prompt Services SRL, cu sediul în Medgidia (radiată).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Litera Prompt Services SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 4.158 de lei, o pierdere netă de 4.068 de lei şi un salariat. La sfârşitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 3.015 lei, o pierdere netă de 5.314 lei şi un salariat.
 
Informaţii utile 
 
Facebook: www.facebook.com/merkezdonerr/ 


Telefon: 0736.096.676
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii