Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Chinese Garden, mâncare cu preţuri cam piperate, dar servită într-o atmosferă zen (galerie foto)

ro

05 Oct, 2015 00:00 4436 Marime text


Restaurantul Chinese Garden este situat în apropierea Casei de Cultură din municipiul Constanţa. Din informaţiile pe care le am, sunt şanse foarte mari ca acest restaurant să fie printre cele mai bune, din gama celor cu acest specific, la momentul actual.

De cum intri, liniştea deosebit de relaxantă te invadează. Chinese Garden adaugă acestei atmosfere zen un ambient deosebit de elegant, un spaţiu minimalist, delicat, cald. Elementele chinezeşti sunt destul de rare în decorul Chinese Garden şi reuşesc, prin simplitate, să dea o notă de eleganţă localului, armonizându-se perfect cu nuanţele calde de vişiniu, roşu şi auriu care îmbracă pereţii. Mi-a plăcut foarte mult că au locuri separate pentru fumători şi pentru nefumători.
 
Încăperile restaurantului sunt înalte, iar muzica specifică este foarte liniştitoare. Pe fiecare masă se află o vază micuţă cu bambus şi câteva lustre specifice, care ne reamintesc că ne aflăm într-o grădină chinezească.
 
Preţurile sunt puţin cam piperate. Am găsit aici preparate diverse, meniul fiind foarte stufos. Calamar pane (37 de lei), chifteluţe cu susan (19 lei), raţă prăjită cu salată de castraveţi (32 de lei), cozi de creveţi cu susan (79 de lei), orez (6 - 11 lei), noodles (15 -24 de lei), spaghete (19 - 30 de lei), salată chinezească (10 - 17 lei), supe (9 - 13 lei), pui chinezesc (24 de lei), raţă cu bambus (30 de lei), şalău în sos chinezesc (36 de lei) şi multe alte preparate cu specific chinezesc. Pe un desert dai 10 lei, o cafea costă 5 lei, un suc, 6 lei, iar o bere, 8 lei.


 
Am mâncat pacheţele de primăvară cu pui. Mâncarea a venit destul de repede, iar rulourile cu piept de pui, varză albă şi morcov au fost delicioase şi proaspete.
 
Dacă aş avea ceva de comentat ar fi faptul că uneori prefer ca, pe lângă atenţie, promptitudine şi recomandări, să am parte de o nuanţă de informal-prietenesc atunci când mănânc într-un restaurant.
 
Dacă eşti la serviciu sau acasă şi doreşti mâncare chinezească tradiţională, Chinese Garden face şi livrări la domiciliu.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Chinese Garden funcţionează pe societatea Chinese Garden SRL, înfiinţată în anul 2008, cu sediul social în municipiul Constanţa, având ca obiect de activitate „restaurante“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 4 octombrie, capitalul social subscris este de 80.000 de lei, iar asociaţi în firmă sunt Mihai-Iulian Voiculescu şi Domnica Voiculescu. Administratorul societăţii este Mihai-Iulian Voiculescu. Cei doi mai figurează ca asociaţi în Alco Entertainment Club SRL.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 1.583.880 de lei, o pierdere de 164.884 de lei şi 36 de angajaţi. La sfârşitul anului 2013, societatea înregistrase o cifră de afaceri de 1.474.771 de lei, o pierdere netă de 1.092.719 lei şi 33 de salariaţi.

Informaţii utile:
Facebook: www.facebook.com/ChineseGardenCT
Telefon: 0745.11.11.44 / 0241.670.717
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii