Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurant La scoica are o pată mare pe imagine (galerie foto)

ro

22 Apr, 2014 12:24 17576 Marime text
Da, ați citit bine.  La scoica are o pată mare pe imagine. Și eu am fost surprinsă să constat asta, pentru că mie mi-a lăsat o impresie bună. Dar se pare că celor mai mulți dintre clienți nu le-a plăcut prea mult. La o simplă căutare pe Internet găsim un site de socializare care oferă posibilitatea de a-ți exprima părerea despre un anumit local. În cazul de față, mai mult de trei sferturi din părerile despre La Scoica erau negative. Cele mai multe sunt legate de servire și mâncare. Mie, prețurile mi s-au părut acceptabile (puteți consulta meniul pe site-ul oficial al restaurantului), însă, într-adevăr, preţul pentru o pizza este cam mare. Plus că sunt diferențe mari de preț între preparatele servite pe loc și cele livrate la domiciliu. În rest, o apă costă 4 lei, un suc 6 lei, iar prețul unei cafele ajuge cam tot atât.
Mulți spuneau că mâncarea comandată acasă nu este la fel de bună. Eu nu am comandat și nu pot confirma.
Sincer, sunt curioasă dacă La Scoica Land are aceleași „defecte“.

Ceea ce mi-a plăcut a fost designul și acvariile, păcat că nu era vremea călduroasă și nu am putut sta pe terasă. Și dacă tot vorbim de terasă, mie mi se pare că este cea mai frumoasă din oraș. Poate tocmai de aceea ar trebui ca cei de aici să pună accent pe aceasta.
Mie mi-a lăsat o impresie foarte bună și chiar aş reveni cu cea mai mare plăcere.
Conform Registrului Comerțului, La Scoica funcționează pe societatea SC Lascu-Bros SRL și este administrată de Camelia Lascu și Stere Lascu. Camelia Lascu este implicată și în societatea La Scoica Land SRL, a cărei activitate figurează ca întreruptă temporar. Separat, Stere Lascu se mai ocupă și de SC La scoica Resorts SRL, SC La Scoica Magic Pictures SRL, SC La Scoica Magic Foto SRL și SC Hanul Vichingilor SRL, toate cu activitatea întreruptă temporar.

Informații utile
Adresa: strada Aprodu Purice nr. 1 -1A;
Site: www.lascoica.ro;
Facebook: https://ro-ro.facebook.com/pages/La-Scoica/197844003578464
Wi - fi: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lazar Silvia 09 Jun, 2017 16:57 Scoicile in sos de vin alb reprobabile. Ceapa rosie cruda i sosul care parea ca are otet nu vin alb.