Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Red Pub – noul local Beta Cafe (galerie foto)

ro

16 Dec, 2013 00:00 7160 Marime text
Deschis de curând, Red Pub este un local cu specific irlandez, dar care serveşte şi preparate internaţionale. Este un nou local al celor de la Beta Cafe.       
 

Spaţiul este structurat în subsol, parter şi etaj, iar toate sunt disponibile pentru a servi masa. Interiorul are un aspect specific, britanic-irlandez, iar toate accesoriile au culoarea care defineşte localul: roşu. Când am ajuns noi nu prea era multă lume, dar uşor-uşor spaţiul s-a umplut de clienţi. Cei mai mulţi preferau să meargă la subsol. Servirea a fost uşor dezamăgitoare, ospătarii păreau începători.
 
Meniul vine în două forme şi poate induce în eroare clienţii. Deşi iniţial se voia a fi un meniu pentru mâncare şi altul pentru băuturi, în final, meniul suplimentar a devenit doar jumătate pentru băuturi. În orice caz, preţurile variază foarte mult. Vă recomand cocktailul de creveţi la 27 de lei şi puiul irlandez cu chipsuri făcute în casă la acelaşi preţ. Preparatele de pui costă între 25 şi 35 de lei, cele de porc sunt între 29 şi 35 de lei, iar cele de vită sunt cam 45-50 de lei. Sandvişurile nu costă mai mult de 19 lei. Deserturile sunt doar două, ambele la 15 lei. O cafea costă cât un suc, adică 6 lei. Sincer, nu mi-a plăcut în mod excepţional, poate mă aşteptam să fie ceva mai elegant sau cu o servire ceva mai bună.
Să nu mai pun la socoteală dezinformarea chelnerilor: aceştia nu ştiau la ce oră sunt evenimentele pe care localul le organizează şi pe care le promovează.
Conform Registrului Comerţului, Red Pub funcţionează pe SC Gossip Pub SRL şi este administrată de Cristina Untea, Molin Nathanael Marie Jean Colomban, Rolandi Ghislain. Acesta din urmă este reprezentantul societăţii FraRoma SRL, a cărei calitate este de persoană juridică asociată.
 
Informaţii utile:
Adresa: Strada Ştefan cel Mare nr. 6A
Facebook: https://www.facebook.com/BetaRedPub
Program: Luni – Duminică : 07.00 – 01.00
Contact: 0752 060 870 sau betaredpub@gmail.com
Mod de plată: Visa, Mastercard, Cash        
Locuri de parcare: Da
Wi-fi: Da Parola: 12345678
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii