Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Q's Inn, conceptul „take away“ sau cum să mănânci la terasă direct din caserolă (galerie foto)

ro

12 Aug, 2015 00:00 7634 Marime text
Cu foamea în gât şi cu pagina de Facebook plină de poze şi check-in-uri, ieri, la prânz, eu şi prietenul meu ne-am decis să dăm buzna la Q's Inn. Zis şi făcut, mai ales că ne-am propus să facem această „vizită“ de mult timp, dar nu s-a ivit momentul potrivit pentru un prânz „în aer liber“.

Situat pe bulevardul Ferdinand numărul 7, Q's Inn te întâmpină cu un logo modern şi curăţenie. La ora 16.00, localul era aproape gol şi fără prea multe preparate în vitrină. Funcţionează pe conceptul „take away“ din anul 2007 şi are produse tradiţionale pe care ţi le pune „la pachet“ într-o pungă modernă, cu logo-ul Q's Inn. Foarte interesantă ideea acestui local. Dacă doreşti, te poţi bucura de ceea ce îţi iei „la pachet“ şi pe terasă, afară, unde sunt amplasate în jur de 6 - 8 mese.

Vitrinele sunt ademenitoare şi se cunoaşte, înainte să te apuci de mâncat, că produsele expuse sunt de calitate. Toate mâncărurile tradiţionale au preţuri considerabil mai mici faţă de alte tipuri de restaurant. Îţi poţi cumpăra ciorbe la preţuri cuprinse între 6 şi 7 lei, ostropel de pui - 4 lei/100 g, ardei umpluţi - 4,4 lei/100 g, sarmale în foi de varză - 3,5 lei/100 g, ficăţei de pui la tigaie - 3,3 lei/100 g, paste carbonara - 3,8 lei/100 g, viţel în sos de bere cu piure rustic - 7,5 lei/100 g, păstrăv la grătar - 7 lei/100 g, biban de mare la grătar - 8,5 lei/100 g, somon la grătar - 10 lei/100 g, frigărui de pui - 5 lei/100 g şi multe alte preparate, la preţuri acceptabile. Pe un desert poţi plăti între 2,8 şi 7 lei, o cafea costă 5 lei, iar un suc la doză are preţul de 3 lei.

Avantajul principal al serviciului „take away“ este economia de timp, întrucât mâncarea gătită este deja porţionată şi livrată la pachet. Dezavantajul este că, în cazul în care doreşti să iei masa aici, vei mânca direct din caserolă. La pachet vin şi tacâmuri, scobitoare, un şerveţel umed şi unul uscat. Mi-am comandat pui în patru culori (pe o caserolă în care aveam aproape 300 de grame de pui am dat 18,15 lei) şi o salată de varză (2,5 lei) pentru care am primit şi un dressing. Puiul a fost foarte bun, puţin cam rece, iar la salată vă recomand să nu puneţi tot dressing-ul, aşa cum am făcut eu, pentru că e foarte concentrat.

Cei fără chef de ieşit pot comanda acasă orice produs doresc, preţul unei livrări începând de la 5 lei.

Ce spune Registrul Comerţului

Q's Inn funcţionează pe societatea Cuisine Chef SRL, înfiinţată în anul 2014, cu sediul în municipiul Constanţa, având ca obiect de activitate „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 10 august 2015, asociatul unic şi administratorul firmei este Constantin Adrian Chiriac, care nu mai figurează în altă firmă.
 

Informaţii utile

Web: http://constanta.qsinn.ro
Facebook: https://www.facebook.com/qsinn.constanta
Telefon: 0744 545 454
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii