Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Papa Razzi, un local cu preparate pentru toate gusturile şi buzunarele (galerie foto)

ro

14 Aug, 2015 00:00 3519 Marime text
Am luat prânzul, de curând, la restaurantul Papa Razzi din staţiunea Mamaia. Localul este situat lângă Cazino şi te captivează prin decorul său interesant. Restaurantul era relativ gol, aşa că am fost serviţi imediat, ceea ce n-a putut decât să ne bucure, având în vedere că eram tare chinuiţi de foame. Atmosfera e „chill“, chelnerii ştiu ce fac, sunt profesionişti, amabili şi zâmbitori.

Deschid meniul şi văd că la Papa Razzi predomină mâncărurile tradiţionale româneşti, dar nu lipsesc nici preparate cu specific internaţional. Oferta este diversificată: de la mic dejun (11 - 21 de lei), aperitive (10 - 35 de lei) sau ciorbe (7 - 11 lei), la pizza (17 - 30 de lei), paste (17 - 29 de lei), grătar (16 - 75 de lei), preparate turceşti (24 - 39 de lei) sau greceşti (18 - 41 de lei). Pe un desert poţi plăti între 10 şi 14 lei, pe o cafea sau un suc dai 6 lei, iar preţul unei beri începe de la 7 lei.
 
Am comandat şniţel cu cartofi prăjiţi, iar prietenii mei au vrut să încerce pizza. Mâncarea a venit foarte repede. Pizza era fierbinte, spre deosebire de cartofi şi de şniţel, care erau aproape reci, dar gustoase. Mi-a plăcut şi faptul că, la masa alăturată, cineva a comandat tochitură, preparat care a fost adus într-un ceaun mic. Foarte interesantă ideea.
Voi repeta în curând experienţa culinară la Papa Razzi, punctele forte ale restaurantului fiind servirea impecabilă şi preparatele care au preţuri accesibile.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Papa Razzi funcţionează pe societatea Paparazzi Activ SRL, înfiinţată în acest an, cu sediul în comuna Valu lui Traian din judeţul Constanţa, având ca principală activitate „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 12 august 2015, asociatul unic şi administratorul firmei este Zevri Selgian, care nu mai figurează ca asociat în nicio altă firmă.
 
Informaţii utile
Facebook: www.facebook.com/paparazzi.mamaia
Telefon: 0735.280.600
Locuri de parcare: Nu
Wi-Fi: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii