Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oricând şi orice vrei să mănânci găseşti la Bueno

ro

28 Oct, 2013 00:00 5872 Marime text
Restaurantul Bueno este unul dintre cele mai cunoscute restaurante din oraş nu doar pentru mâncarea foarte bună, ci şi pentru programul non-stop.
 
Localul este poziţionat cam prost: în spatele cafenelei Crema, în parcul primăriei. Din cauza amplasamentului, foarte multă lume trăieşte cu impresia că acea clădire ţine tot de cafeneaua mai sus menţionată. Totuşi, au două intrări, una dintre ele fiind chiar pe bulevardul Tomis nr. 55. Cine a mai fost a plecat cu o impresie foarte bună mai cu seamă creată de preparatele delicioase.
Restaurantul este mare şi are etaj care de cele mai multe ori este plin. La drept vorbind, tot localul în general este plin.
Fiind amenajat cu bun gust, permite desfăşurarea unor întâlniri business, dar şi de familie, deşi unele dintre mese sunt cam prea apropiate.
Servirea este conform aşteptărilor: cam de 8-9. Aşa cum este şi decorul.


Mâncarea, în schimb este de nota 10. Mai cu seamă că acest local este deschis non-stop.
Preţurile nu sunt foarte mari. Ca să vă faceţi o idee cafeaua este între 5 şi 10 lei, o bere poate costa 4 sau 14 lei, pastele sunt între 15 şi 29 de lei, iar preparatele din carne de pui şi porc costă între 15 şi 25 lei. Carnea de vită este, ca peste tot, ceva mai scumpă: între 40 şi 47 lei.
Vă recomand să încercaţi ciorba de pui a la grec pentru care trebuie să scoateţi din buzunar doar 8 lei, dar care este absolut delicioasă.
Deserturile sunt maxim 12 lei şi chiar aveţi de unde alege.
Ceea ce îmi place este varietatea de vinuri. Cele româneşti sunt din cramele Vincon Vrancea, Cotnari şi Domeniile Coroanei Segarcea. Iar dintre cele din import, cel mai scump este Chabis Bovier – 120 de lei.
Dăm acestui local nota 10, impulsionaţi în ultimă instanţă de programul non-stop. Într-un oraş activ cum este Constanţa, sperăm să găsim din ce în ce mai multe localuri deschise în acest regim.
 
Conform Registrului Comerţului restaurantul funcţionează pe societatea S.C. Bueno Comp SRL, administrată de Enache Bucovală. El este, de asemenea, administratorul unei agenţii de publicitate, Excalibur Media SRL, acolo unde colaborează cu Stelian Enache care se mai ocupă şi de Zag SRL.
 
Informaţii utile
Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantBuenoConstanta
Site: www.restaurantbueno.ro
Restaurantul face livrări şi la dominciliu! La telefon: 0723 930 050
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii