Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

New Pizzico sau cum să faci un restaurant să funcţioneze în mijlocul şantierului

ro

23 Oct, 2013 00:00 8447 Marime text
Printre grămezile de resturi de materiale de construcţie şi escavatoare, cei de la New Pizzico reuşesc, cumva, să menţină restaurantul pe linia de plutire.
 
Localul despre care vorbim astăzi este situat în Piaţa Ovidiu, vis-a-vis de Muzeul de Istorie şi Arheologie. La o primă vedere, nu realizezi dacă funcţionează sau nu, pentru că e greu să îţi dai seama din cauza a ceea ce se întâmplă în faţa restaurantului.
Decorul elegant şi terasa încălzită sunt locul perfect pentru un business lunch. Îmi plac nuanţele de portocaliu de pe pereţi, tablourile care sunt prezente până şi în baie, iar cele câteva mese mai retrase de la etaj creează o atmosferă romantică.
Mi-a plăcut modul în care este structurat meniul şi felul în care sunt introduse sfaturile bucătarului pentru a fi vizibile şi pentru a nu deranja clientul.

Preţurile variază. Spre exemplu, preparatele din pui nu costă mai mult de 27 de lei, iar cea mai scumpă carne din meniu este vita. O puteţi servi în Platou Mediteranean, la 35 de lei, sau cu sos de piper verde şi coniac, la 52 de lei. Salata este între 8 lei şi 39 de lei, iar cea mai delicioasă este salata de andive cu piept de raţă, care costă 21 de lei.
Pentru fumători, este rezervată în meniu aproape o pagină întreagă cu ţigarete: A fuente, Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta sunt doar câteva dintre sortimente şi costă între 15 şi 72 de lei. Trebuie să menţionez că este primul restaurant în care am întâlnit o varietate atât de mare de ţigarete.

Nici când e vorba de vinuri nu s-au lăsat mai prejos: au din cramele Recaş, Halewood, Murfatlar, Basilescu, Jidvei, domeniile Săhăteni şi din podgoria Ceptura.
Servirea putea fi mai bună, de fapt chiar ne-am fi aşteptat să fie mai bună.
Fără alte comentarii, restaurantul New Pizzico primeşte nota 8.
 
Conform Registrului Comerţului, localul New Pizzico funcţionează pe societatea A&A Madison Division SRL şi este administrată Andrei George Duşu, Elisabeta Ştefan şi Richard-Eduard Onescu. Acesta din urmă se ocupă şi de societatea Sea & Sun Business SRL. Andrei George Duşu este administratorul a două societăţi din Bucureşti - 77 & Madison Adk SRL şi Central Park Agreement SRL, iar Elisabeta Ştefan deţine societatea Ricibici SRL.
 
 Informaţii utile:
Rezervări: 0241 615 555 ; 0241 553 255 SAU ppizzico@yahoo.com
Site: http://www.newpizzico.ro/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii