Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Memories, un local cu atmosferă prietenească şi mâncare bună (galerie foto)

ro

12 Feb, 2016 00:00 5207 Marime text
Restaurantul Memories este situat pe strada Mircea cel Bătrân numărul 49. Am văzut pe pagina lor de Facebook că localul arată foarte bine şi am decis să mergem acolo. Nu ne-a dezamăgit deloc! Este un local cu un decor deosebit, multe fotografii agăţate pe pereţi, citate haioase, un şemineu frumos şi un telefon vechi, care chiar funcţionează. Este o atmosferă prietenească şi de vacanţă la Memories - multe decoruri şi mese cu mult spaţiu între ele.
 
Meniul oferit de Memories nu cuprinde multe preparate. Poţi servi mic dejun (12 lei), paste (12 - 18 lei), antreuri (8 - 12 lei), sandvişuri (14 lei), burgeri (15 - 17 lei), supă (8 - 9 lei), preparate din pui (21 - 23 de lei), preparate din corp (25 de lei), salate (15 - 16 lei) şi platouri calde şi reci (22 - 28 de lei). Un desert are preţuri cuprinse între 13 şi 14 lei, o cafea costă 6 lei, iar un suc, 5 lei.
 
Am comandat Memories Platter (28 de lei), cu piept de pui marinat, gujoane de pui, inele de ceapă, cartofi wedges, sos BBQ şi sos chilli. Mâncarea a venit destul de repede şi a fost delicioasă şi proaspătă. Sunt sigură că acest local are clienţi fideli, este exact genul de restaurant unde revii cu plăcere. Serviciul este decent, relaxat, fără plecăciuni şi ceremoniale inutile (ca să nu spun penibile); ne-a făcut multă plăcere să-i avem în preajmă pe cei care s-au ocupat de noi. Se poate achita cu cardul, iar nota vine cu tot cu bonul fiscal. În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Memories funcţionează pe firma 5 Steps 2 Start SRL, înfiinţată în anul 2015, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 11 februarie 2016, asociatul unic şi administratorul societăţii este Daniela Axentiev, care nu mai apare în nicio altă firmă.

Informaţii utile

Facebook: www.facebook.com/memoriespubcafe/
Telefon: 0341 445 496
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andreea 12 Feb, 2016 10:58 Total de acord, cu o mica rectificare, Planul de evacuare se afla exact la intrare, deasupra cuierului. Deosebit local, revin intotdeauna cu mare drag!