Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marrone Rosso, un concept inedit de cafenea (galerie foto)

ro

02 Apr, 2014 00:00 5118 Marime text
Situat în incinta City Park Mall, la parter, Marrone Rosso are două intrări: una de pe terasă, cealaltă din interiorul mall-ului. Dacă este cald, nu ai nicio șansă să prinzi vreo masă pe terasă, dar nici interiorul nu este o alegere proastă. Dacă optezi pentru a sta afară, îţi asumi riscul de a cădea pradă cerșetorilor. În sensul acesta, chiar îmi pun speranța ca deținătorii sau administratorii mall-ului să facă ceva.
 
Ca principiu, cafeneaua se bazează pe interacţiunea cu publicul. Pentru a respecta această idee, fiecare client face comandă la casa de marcat, îşi spune prenumele, iar după maximum 10 minute, este strigat şi atunci îşi poate ridica produsele.
Chiar dacă am numit-o cafenea, vorbim de mai mult de atât. Pe lângă cafea, sunt servite micul dejun, gustări, deserturi şi salate. Cea mai ieftină cafea costă 6 lei, iar cea mai scumpă, Marrone Coffee, are preţul de 12 lei. Un ceai costă 7 sau 10.5 lei, în timp ce specialitățile de cafea costă cel mult 11 lei. Trebuie să ţineţi cont însă că produsele luate la pachet sunt mai ieftine decât cele servite în cafenea. Micul dejun costă cel mult 22 de lei. În ceea ce priveşte sandwich-urile, acestea au preţuri diferite, în funcţie de mărimea lor: 8 - 11 lei (jumătate), 13 - 19 lei (întreg), 22 - 33 lei (dublu). Preţul maxim al salatelor este de 23 de lei, un suc costă 6 lei, apa - 5.5 lei, ceaiul rece (făcut chiar de ei) - 6.5 lei, iar fresh-urile costă 13 sau 15 lei.
În continuare, am să pun accent pe aspectul cafenelei. În această privinţă, singura mea nemulţumire ar fi aranjamentul meselor, spaţiul dintre acestea fiind extrem de mic. În momentul în care am vizitat localul, erau doar două domnișoare în bar, fiind destul de evident că nu aveau situaţia sub control. De cele mai multe ori, resturile se strângeau pe mese, iar noii clienți nu aveau unde să se așeze. Un alt minus este lipsa toaletelor proprii, clienții fiind nevoiți să le folosească pe cele mall-ului.
În ceea ce priveşte elementele de identitate vizuală, acestea sunt prezente peste tot, logo-ul cafenelei fiind înscris inclusiv pe cuburile de ciocolată care însoţesc laptele, cafeaua etc. Personal, aş reveni cu cea mai mare plăcere.
 
Conform Registrului Comerțului, Marrone Rosso funcționează pe societatea Marrone Rosso Local R Uno SCS și este administrată de următoarele persoane juridice: Marrone Rosso Local R SRL, Tamarino Ltd., cu sediul în Cipru, și ARHLP Trading, tot cu sediul în Cipru. Marrone Rosso Local R SRL este administrată de aceleași Tamarino Ltd. și ARHLP Trading, iar administratorul firmei este Shai Sommer.
 
Informații utile
Adresa: incinta City Park
Site: www.marronerosso.com
Wi-fi: Da
Facebook: https://m.facebook.com/pages/Marrone-Rosso-City-Park-Mall/261097790605990?id=261097790605990&refsrc=http%3A%2F%2Fwww.google.ro%2Furl&_rdr
Contact: inforomania@marronerosso.com sau 0753.333.316 / 0241.825.010.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii