Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luxul revine în zona istorică din Constanţa Casa Hrisicos renaşte cu preţuri mari şi preparate ieşite din tipare (galerie foto)

ro

03 Oct, 2016 00:00 8706 Marime text


Am decis să luăm prânzul la Casa Hrisicos, un proiect îndrăzneţ, lansat de curând. Spun că e îndrăzneţ pentru că este o investiţie foarte mare, un restaurant foarte scump, aşezat într-o zonă cunoscută a municipiului Constanţa. Adresa restaurantului este într-o casă somptuoasă şi foarte frumoasă de la intrarea în Piaţa Ovidiu, în clădirea de pe strada Traian numărul 1, în care, de-a lungul timpului, au funcţionat mai multe bănci, dar şi hotelul Pelican.
 
În Casa Hrisicos vă puteţi întoarce în anii 1900. Este un local frumos amenajat, luxos, cu stil şi luminos. Muzica românească interbelică domină şi animă Piaţa Ovidiu, ce le aminteşte trecătorilor curioşi de forfota cotidiană a seratelor specifice secolului trecut.
 
Preparatele au preţuri picante, dar sunt rafinate şi fac parte din bucătăria internaţională. Poţi servi aperitive (21 - 39 de lei), supe (16 - 26 de lei), paste (26 - 45 de lei) şi fel principal (28 - 96 de lei). Pe un desert dai între 18 şi 39 de lei, iar un suc sau o cafea costă 8 lei. Mi-am comandat pui pregătit în unt (38 de lei) în stil indian, cu linte şi sos Raita. În timp ce aştepţi ca preparatul tău să fie gata, ospătarul te serveşte cu pâine de casă cu unt şi cappuccino de ciuperci.
 
Am aşteptat ceva timp după preparat, însă fine dining-ul este mai mult decât o experienţă gastronomică! A fost delicios şi parcă a ieşit din tipare pentru a întruni cerinţele unor adevărate capodopere de artă, delicatese! Decorul a fost executat impecabil, în combinaţii interesante, pe care nu le găseşti în alta parte. Se vede că au un bucătar foarte talentat, de clasă.
 
Să vedem cum vor reacţiona clienţii din Constanţa. Oricum, noi ii dorim să aibă succes!

Ce spune Registrul Comerţului

Casa Hrisicos funcţionează pe societatea Operative Steakhouse Group SA, înfiinţată în anul 1996, cu sediul social în Bucureşti, ce se ocupă de „restaurante”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 2 octombrie, asociaţi în firmă sunt Aurel Cezar Panait şi Dragoş Cristian Panait, cel din urmă fiind şi administratorul firmei.
 
Panait Aurel Cezar şi Dragoş Cristian Panait mai figurează în Bexley Trading SRL (radiată), Finman Solutions SRL (radiată), Food & Beverage Quality Concept SRL, Franexim Zamolxe SRL (radiată), Global Document Solutions SRL (radiată), Hospitality Investment Through Trust SRL (este sub incidenţa Legii nr. 85/2014, insolvenţă), Promotional Interservice SRL (este sub incidenţa Legii nr. 85/2014, insolvenţă), Terradox Solutions SRL (este sub incidenţa Legii nr. 85/2014, insolvenţă).
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2014 Operative Steakhouse Group SA a înregistrat o cifră de afaceri de 2.874.782 de lei, o pierdere netă de 1.906.754 de lei şi 40 de salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 2.737.502 lei, o pierdere netă de 2.068.999 de lei şi 39 de salariaţi.

Informaţii utile

Facebook: Facebook.com/CasaHrisicos
Site: Casa-hrisicos.ro
Telefon: 0732 667 045
E-mail: contact@casa-hrisicos.ro
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii