Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La restaurantul Beluga, peştele este adus direct din năvoadele pescarilor (galerie foto)

ro

05 Aug, 2015 00:00 12181 Marime text
Restaurantul Beluga este situat pe aleea Siracuzza nr. 3, în Complexul Summerland din staţiunea Mamaia. Este un restaurant cu specific pescăresc, unde poţi mânca peşte pescuit din Deltă, din Marea Neagră sau din rezervaţia Laguna Albastră, de lângă Babadag.

Decorul e tipic pescăresc, predomină albastrul marin şi scaunele te fac să te simţi ca pe o barcă. Ospătarii sunt amabili, drăguţi şi zâmbitori. Atmosfera este plăcută, chiar relaxantă.
 
În meniu găsim o diversitate de preparate pescăreşti: platou mediteranean pentru patru persoane (280 de lei), batog de rechin (15 lei), chifteluţele de peşte (15 lei), somon la grătar (40 de lei), crap prăjit (30 de lei), sturion la grătar (62 de lei), saramură de crap (33 de lei), tocăniţă de rapane (33 de lei), rasol de şalău (30 de lei), somon în stil mediteranean (36 de lei) sau gujoane de şalău (35 de lei). După o porţie de peşte, dacă doreşti ceva dulce, poţi comanda un desert, preţurile fiind cuprinse între 10 şi 18 lei.
 
Ciorbele costă între 17 şi 30 de lei, iar pastele au preţuri cuprinse între 28 şi 65 de lei. O cafea costă 8 lei, o bere - 9 lei, iar un suc - 8 lei.
 
Am comandat un platou „Beluga“ pentru patru persoane, format din batog de rechin, salată de icre de ştiucă, zacuscă de crap, hamsie marinată şi chifteluţe de peşte, la preţul de 80 de lei. Imediat, ne-a fost adus un platou imens, de peste jumătate de kilogram, ce putea sătura lejer mai mult de patru persoane. Am mai comandat, de asemenea, un platou „Marea Neagră“, tot pentru patru persoane, format din barbun, guvizi, hanus, hamsie, stavrid şi chefal, la preţul de 180 de lei - 1.200 de grame. Delicii pescăreşti, abia aduse din năvoadele pescarilor, un regal de preparate din peşte, gătite aşa cum trebuie. 

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Beluga funcţionează pe societatea Lotca Pescom SRL, înfiinţată în anul 2010, cu sediul în municipiul Constanţa, având ca activitate principală „restaurante“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 4 august 2015, asociaţi în firmă sunt Diana Cristina Trupină, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 87,71%, şi Florin Dan Prisăcaru, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 14,28%. Administratorul societăţii este Florin Dan Prisăcaru, care mai apare ca asociat în Almaclima SRL, în Deluxe Construct SRL, în Ovidius Mercado SRL şi în Venid & CO SRL. Diana Cristina Trupină mai figurează în Dian Interstar SRL (radiată).
 
Potrivit vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2013, Lotca Pescom SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 460.043 de lei, un profit 0 şi 21 de salariaţi.

Informaţii utile

Telefon: 0733.151.217
Email: contact@restaurantbeluga.ro
Facebook: www.facebook.com/restaurantbelugamamaia
Wi-Fi: Da.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii