Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Arthur Pub spiritul irlandez nu prea îşi face simţită prezenţa

ro

13 Nov, 2013 00:00 8545 Marime text
Deşi are nume irlandez, Arthur Pub a devenit un local unde vii doar să vezi meciul.
 
Localul despre care vorbim astăzi este Arthur Pub şi este situat pe bulevardul Mamaia, vis-à-vis de Universitatea Ovidius Constanţa. Poziţionarea este strategică, iar uşa de acces este chiar înspre bulevard. Amintesc asta pentru că se află în aproximativ acelaşi corp cu hotelul Megalos şi clubul cu acelaşi nume. Interiorul are aspectul unei case amenajate pentru a fi utilizată drept bar. Asta înseamnă că are mai multe încăperi unde ai putea avea, mai mult sau mai puţin, intimitate. Cea mai mare, cea din dreapta barului are două televizoare unde poţi vedea liniştit meciul.

Mi-a plăcut aspectul lemnos al pub-ului, aspect ce poate fi observat încă de afară. şi, cu toate că în ultima perioadă toate localurile adoptă acest stil, Arthur Pub a fost printre primele locuri cu wood design original din Constanţa.
Servirea ne-a plăcut cât pentru nota 7. Un aspect ce merită notat este baia: deşi barul este destul de mare, fiecare baie are doar un vas de toaletă. Dintr-un punct de vedere este în regulă, atunci când nu ai un număr semnificativ de clienţi - dar când este vreo petrecere nu prea este plăcut.
 
În orice caz, este un loc în care să vii cu cel puţin 10-12 prieteni, pentru că sigur veţi avea unde şi cum să vă aşezaţi. Lăsând la o parte aspectele acestea, preţurile sunt destul de bune pentru bere: între 4,5 şi 14 la diferite gramaje. Cafeaua este cam cu un leu mai scumpă decât în alte părţi, ceea ce înseamnă că un espresso costă 6.5 lei, dar şi 8.5, un frappe este 10 şi pentru o ciocolată caldă trebuie să plătiţi 7.5 lei. Specialităţile de cafea sunt cam 11 lei. Cel mai scump produs mi s-a părut porţia de nachos – 10 lei şi nu pentru că nu aş şti cât costă în comerţ. Pentru că m-aş fi bucurat să nu fie cumpăraţi, ci preparaţi acolo.
În rest, nouă ne-a cam plăcut la Arthur Pub şi le oferim nota 8.
 
Conform Registrului Comerţului, Arthur Pub funcţionează pe societatea S.C. Evolution Play SRL şi este administrată de Simona Mihaela Ieftime.
 
Informaţii utile:
Adresa: Bulevardul Mamaia nr. 155
Facebook: https://www.facebook.com/ArthurPub
Rezervări: 0733 449 583 sau arthur_pub@yahoo.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 13 Nov, 2013 09:04 Ce stiu ei de spiritul Irlandez? De la inceput au facut acolo un loc de fitze si atat.