Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gelateria Sammontana, o dulce aventură în Portul Tomis (galerie foto)

ro

17 Jun, 2014 00:00 7593 Marime text
O vizită la gelateria Sammontana este un adevărat periplu în lumea deserturilor specifice tărâmurilor mediteraneene. Este locul ideal într-o zi toridă, dar şi într-o seară liniştită de vară, petrecută într-un cadru intim, elegant, pe malul Mării Negre. Localul din Portul Tomis este fidel conceptului original de gelaterie, meniul fiind diversificat şi compus din preparate ce respectă întocmai tradiţiile culinare italiene.
Singurul defect pe care i-l poţi reproşa gelateriei Sammontana este acela că, odată ce i-ai trecut pragul, nu vei şti ce să alegi din meniu! Vitrinele sunt şi ele pline cu zeci de sortimente de îngheţată, dar şi cu prăjituri tipice bucătăriei siciliene. O mare de arome, texturi şi culori, menite să-ţi răsfeţe toate simţurile!

Vei întâlni aici combinaţii inedite şi arome exotice, dar şi clasicele îngheţate de vanilie, de ciocolată, de cacao sau de fructe. Puteţi încerca, de asemenea, şi reţete speciale de sorbetto, precum cel de piersică şi mango, de fructe exotice sau de mere verzi. Celor cu gusturi mai îndrăzneţe le recomand să încerce îngheţata Liquirizia, cu aromă de lemn dulce şi Panna variegato gianduia, pentru garanţia unei delicioase surprize culinare. Deserturile, pe bază de îngheţată sau nu, sunt realizate după reţetele cunoscuţilor bucătari din peninsulă, locul de unde sunt importate şi ingredientele. De altfel, nimic din ce vei gusta aici nu va avea altă provenienţă decât însorita Italie.
Astfel, gelateria Sammontana reuşeşte să fie certitudinea calităţii în domeniu, utilizând ingrediente naturale, fără potenţiatori de aromă sau alte adaosuri, pentru a crea un gelato autentic. Gelateria Sammontana garantează o dulce aventură în Portul Tomis!
 
Informații utile
Adresa: Portul Turistic Tomis
Facebook: https://www.facebook.com/SammontanaRomania?rf=133801003480336
Site: http://www.sammontana.it/
Telefon: 0729.881.001
Program: zilnic, între orele 8:00 şi 23:00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii