Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foarte Tare, fast food-ul „de cartier“ cu mâncare ieftină, la caserolă (galerie foto)

ro

23 Sep, 2015 00:00 31255 Marime text
Foarte Tare, acest fast food din Constanţa, îţi pune pe masă cea mai ieftină mâncare şi îţi dă şi ceva de povestit la pachet. Localul este situat pe strada Dezrobirii numărul 48. Îl găseşti uşor, pentru că se vede din stradă.

La prima vedere, fast food-ul pare unul normal. Prins de un bloc, nu are o firmă care să te anunţe ce îşi propune pe această lume sau ce se petrece înăuntru. Interiorul ţipă a eficienţă. Mesele şi scaunele, cam soioase, sunt din lemn, iar pe pereţi sunt agăţate câteva tablouri.

Foarte Tare este „condus“ de două femei, iar mâncarea îţi este dată doar la caserolă, chiar dacă vrei să mănânci acolo. În ceea ce priveşte preţurile, meniul Pulpă la rotisor costă 12,50 de lei, meniul Pollo alla parmigiana -14,50 de lei, Copănele crocante - 14,50 de lei, Grătar de porc - 15,50 de lei, Gujoane de pui - 14,50 de lei, Cârnat ţărănesc - 12,50 de lei, o shaworma „Foarte tare“ costă 12 lei, iar o shaworma mică costă 10 lei. Un kebab costă 9 lei, un sandwich cu şniţel de pui - 10 lei, un sandwich de pui cu bacon - 10 lei, un souvlaki - 13 lei, iar o salată de pui - 13 lei. O pizza are preţuri cuprinse între 13 şi 16 lei, un suc costă 2,5 lei, iar o bere, 4 lei.
 
Mi-am comandat meniul Şniţel mare, care a venit la caserolă, cu două şniţele de pui, cartofi prăjiţi, salată, sos, chiflă şi o doză de suc. Am dat doar 14,50 de lei şi pot să spun că mi-a ajuns şi pentru masa de seară. Prietenul meu şi-a comandat meniul Cârnăciori la grătar, compus din trei bucăţi de cârnăciori, cartofi prăjiţi, salată, sos, chiflă şi o doză de suc, tot la 14,50 de lei. Nu a fost o experienţă culinară de excepţie, mâncarea nu prea avea gust, însă era proaspătă.

Foarte Tare este unul dintre acele locuri unde nu ţi-ai dori neapărat să ajungi, însă, după ce îl părăseşti, ţii neapărat să povesteşti cuiva că ai fost acolo.

Ce spune Registrul Comerţului

Localul funcţionează pe societatea Rodconsulting SRL, înfiinţată în anul 2005, cu sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Baba Novac, ce se ocupă de „restaurante“. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 22 septembrie, capitalul social subscris al firmei este de 1.200 de lei, integral vărsat. Asociaţi în firmă sunt George Iacob, Olga Iacob şi Antonio-Octavian Alexandru. Administratorul societăţii este George Iacob.

Conform vrajitorul.eu, Rodconsulting SRL a înregistrat, la finele anului 2014, o cifră de afaceri de 333.570 de lei, un profit de 48.330 de lei şi doi salariaţi. La finele anului 2013, firma înregistrase o cifră de afaceri de 17.945 de lei, o pierdere de 45.779 de lei şi un salariat.

Informaţii utile

Facebook: www.facebook.com/pages/Foarte-Tare-Fast-Food
Wi-fi: Nu
Locuri de parcare: Da.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii